Liderul PV Suceava se pronunță pentru unirea forțelor ecologiste din țară într-un partid puternic care să se opună furtului de lemn sau distrugerii naturii


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, s-a pronunțat, duminică, pentru unirea forțelor ecologiste din țară și constituirea unui partid ecologist puternic care să se opună furtului de lemn sau distrugerii apelor și naturii.

Într-un comunicat de presă, Dan Acibotăriță arată că Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că este timpul ca forțele ecologice din țară să se unească sub o singură conducere pentru a putea ajunge la standardul de peste 5%.

 

El arată că în România sunt cel puțin două partide verzi-ecologice care au un program sinonim, dar din nefericire au două drumuri paralele.

„Șefii Partidului Verde și Partidului Ecologist Român au obligația, în 2018, să se întâlnească pentru a stabili, la alegerile din  2019, un calendar comun. Dacă vrei să faci o politică ecologică sănătoasă trebuie să te faci cunoscut și să ajungi la locul unde se iau decizii”, susține Acibotăriță.

 

Liderul PV Suceava consideră că românii au nevoie de un partid verde-ecologist puternic, de un lider ecologist puternic, de o echipă verde-ecologică puternică pentru a se opune furtului de lemn, a distrugerii apelor și a naturii, care să iubească ce e verde și să nu mai accepte o groapă de gunoi pe un vârf de munte, cum este cazul de pe Meștecăniș.

„Este strigător la cer ca în anul 2018 să ai politicieni care nu știu să aprecieze natura, pun banii în fața viitorului, distrugând totul”, a menționat Acibotăriță.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de