Flutur, la Consiliul Național PNL: Factura guvernării PSD-ALDE începe să vină și vedeți costul vieții. Una au promis și alta iese când de uiți la facturi sau în cont


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, duminică, în discursul susținut în fața membrilor Consiliului Național al PNL că una din provocările Partidului Național Liberal este raportarea la PSD.

„Cum ne raportăm la PSD? Factura începe să vină. Uitați-vă la costul vieții. Una au promis și alta iese când de uiți în cutia de poștă la factură sau în cont. Asta este problema”, a spus Flutur.

El a amintit că în campania electorală PSD a vorbit atât de frumos și a determinat ca PNL să piardă alegerile pentru că au venit cu promisiuni care nu puteau fi realizate.

„Cât de frumos au vorbit, cum va curge lapte și miere e una și care este factura după aproape doi ani de administrare PSD este alta. Aici e rolul PNL, să scoatem în față factura și costul vieții”, a spus Flutur care a menționat că modul în care și-a promovat PSD programul electoral a fost o  problemă în 2016 pentru care PNL a pierdut alegerile parlamentare.

Totodată, Gheorghe Flutur s-a arătat îngrijorat că PSD vrea să politizeze funcțiile de prefect și subprefect, dar să mențină controlul acestora asupra primarilor.

Mai mult, Codul fiscal va afecta și bugetele localităților și va menține primarii sub control guvernamental pentru a obține fonduri.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de