Cușnir: Sucevenii suferă zi de zi în traficul infernal, în orașul tot mai poluat și tot mai murdar, iar conducerea Primăriei Suceava a constatat situația după 14 ani de „somn de frumusețe”


Intră acum și în grupul de

Liderul organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a atras atenția, luni, că sucevenii suferă zi de zi în traficul infernal, în orașul tot mai poluat și tot mai murdar, iar conducerea Primăriei Suceava a constatat situația după 14 ani de somn de frumusețe.

„După somnul de frumusețe de 14 ani la Primăria Sucevei, Ion Lungu, Lucian Harsovșchi și tot neamul lor de PDL-iști au deschis mirați ochii și au văzut că este o problemă majoră cu traficul în oraș, și ca orice “gospodar” care se pricepe și la castraveți și la rachete au adoptat niște așa zise soluții de fluidizare”, se arată într-un comunicat semnat de liderul PSD Suceava.

Cușnir amintește că anul trecut Ion Lungu îl felicita pe „locotenentul său” Lucian Harșovschi pentru măsurile de fluidizare ale traficului și în special pentru pasajul de la Bazar, pasaj amenajat pe sub podul peste râul Suceava.

„În realitate și această acțiune a fost un eșec lamentabil, o decizie care arată disprețul față de cetățeni, față de cei ce ar trebui să aibă parte de pasaje civilizate în locul actualelor bătăi de joc la adresa sucevenilor”, menționează Cușnir.

El subliniază că a trecut un an de când semnala atât  lui Ion Lungu cât și viceprimarului Lucian Harșovschi că soluția din zona Bazarului trebuie să fie o pasarelă supraterană în locul actualei pagode construită deasupra sensului giratoriu.

 „Se pare că interesele materiale ale celor ce conduc orașul sunt deasupra intereselor cetățenilor. De asemenea atrăgeam atenția că tot interese materiale și de partid îi determină pe PNL-iști să nu redeschidă pasajul subteran din zona Carrefour. Ion Lungu și PNL-ul pun deasupra interesului cetățenilor un interes privat al  unui apropiat PNL care a amenajat o parcare ilegală deasupra ieșirii din acest pasaj”, a precizat Cușnir.

El susține că Suceava a luat locul Caracalului în folclorul popular din cauza acestor „gogomănii”, care au și fost puse în practică, sluțind și mai tare orașul.

„Întreagul urbanism sucevean agonizează din cauza mărețelor idei ale “frumoșilor din Suceava adormită”. Sucevenii suferă zi de zi în traficul infernal, în orașul tot mai poluat și tot mai murdar. În loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, locotenentul său Harșovschi și PNL-ul se ocupă doar de imaginea lor și de politica ieftină și păguboasă pentru orașul nostru”, arată președintele organizației municipale PSD Suceava.

Potrivit acestuia, „disperare, minciună, incompetență și interese de grup”,  este situația reală a conducerii  Primăriei Suceava.

„Nu putem tolera așa ceva, nu ne permitem să ne opunem bunului simt și logicii. Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm toate aberațiile puse în practică de gașca ce stăpânește orașul de prea mult timp. Doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor mândria și demnitatea, de a le reda Sucevenilor orașul!”, a conchis Dan Ioan Cușnir.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de