Cușnir: Ce importanță mai are cum arată Suceava reală dacă primim diplomă de excelență în turism?


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că diploma pe care municipiul Suceava o primește de destinație turistică de excelență ar trebui să fie în concordanță cu starea orașului, dar că actuala conducere nu este interesată decât să se „împăuneze” cu o nouă diplomă nerelevantă.

„De ani de zile, ”sfânta treime” Lungu/Harșovschi/Andronache ne explică cum au modernizat ei Suceava în ultimii 14 ani. Lungu din Salcea, Harșovschi din Moara și cu Andronache din Ipotești le explică Sucevenilor cât de bine arată Suceava și cât de atractivă este pentru turiști. În aceste zile, Lucian Harșovschi, locotenentul PNL al primarului Lungu îl secondează pe Gheorghe Flutur pentru a se împăuna cu încă o diplomă nerelevantă și care nu are nici o legătură cu realitatea din Suceava: ”Suceava destinație turistică de excelență”. ”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Dan Ioan Cușnir.

El adaugă că această destinație turistică de excelență are stații de transport public care arată ca după război.

„O fi destinație turistică de excelență dar, de exemplu, stațiile pentru transportul public în comun arată ca după un război. Dar ce importanță are cum arată Suceava reală? Bine că mai avem o diplomă care nu folosește nimănui!”, susține liderul social-democrat sucevean.

El menționează că va continua să prezinte simptomele unei instituții nefuncționale pentru că Primăria Sucevei este nefuncțională, iar așa zisele Departamente de Specialitate nu sunt funcționale, nu colaborează între ele pentru că nu are cine să le coordoneze.

„ Stațiile de autobuz din Suceava sunt distruse de ani de zile și nimeni nu ia nici o măsură pentru remedierea situației pentru că nimănui nu-i pasă de condițiile în care sucevenii așteaptă mijloacele de transport în comun.  Suceava este plină de câini fără stăpâni dar ei se laudă in fiecare an că au rezolvat problema câinilor vagabonzi precum fumătorul care se laudă în fiecare lună cât de ușor i-a fost să se lase de fumat”, mai susține Cușnir.

Spre comparație, el prezintă un un exemplu de bune practici de la Primăria Sibiului prin care băncile rupte trebuiesc reparate în 24 ore, iar stațiile vandalizate trebuiesc reparate în 3 zile.

„În timp ce în alte orașe stațiile de autobuz trebuiesc reparate în 3 zile, în Suceava lăudăroșilor Lungu  și    Harșovschi se repară în 3 ani! Pentru că nimic nu este organizat, totul este haotic și de mântuială. Sperăm că Flutur și Harșovschi nu s-au dus cu mâna goală la Bruxelles, ci au luat macar niște tablouri de actualitate din centrul Sucevei, o atracție de excelența…”, adaugă Cușnir.

„Noi vom continua să facem  “Totul pentru Suceava”  demascând toate nefuncționalitațile și aberațiile PNL-iste, doar așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor Mândria și Demnitatea!”, a conchis liderul organizației municipale PSD Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de