Marian Andronache a demisionat din funcția de președinte al organizației municipale PMP Suceava și de lider al Ligii aleșilor locali PMP Suceava. Constantin Munteanu și Dan Dumitru au preluat aceste funcții


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PMP Suceava, Marian Andronache, a anunțat, marți, că alegerile din organizația județeană Suceava a PMP au fost validate de conducerea centrală, iar după validarea alegerilor județene a decis să demisioneze din funcția de președinte al organizației municipale PMP Suceava, dar și din cea de lider al Ligii aleșilor locali din PMP Suceava.

El a spus că în Consiliul Executiv Municipal PMP Suceava din 16 aprilie l-a numit pe consilierul local Constantin Munteanu în funcția de președinte interimar al organizației municipale.

Munteanu a spus că este onorat de această funcție care  îl și obligă pentru că va trebui să aloce mai mult timp pentru această activitate.

În funcția de secretar general pe care o deținea Munteanu a fost numit Cătălin Alexandroaie.

Marian Andronache a mai anunțat că a demisionat din funcția de președinte al Ligii aleșilor locali din PMP Suceava, iar interimar a fost desemnat să preia conducerea acestei organizații consilierul local din Preutești, Dan Dumitru.

Dan Dumitru a spus că nu a avut funcții majore în acest partid.

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a declarat că scopul principal al organizației este obținerea unor rezultate cât mai bune la alegerile europarlamentare din 2019 și a atras atenția că aleșii locali actuali din PMP care nu se vor implica în aceste alegeri riscă să nu mai fie nominalizați pentru a fi incluși pe liste la alegerile locale din 2020.(T.B.)


Intră acum și în grupul de