Noul președinte al organizației municipale PMP Suceava: Vom susține în primul rând organizația de tineret care este condusă de Andrei Ciutac

Noul președinte al organizației municipale PMP Suceava, consilierul local Constantin Munteanu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că activitatea organizației va menține aceeași direcție de dezvoltare pe care a avut-o în perioada mandatului lui Marian Andronache, de susținere a organizației de tineret.

„Vom păstra aceeași linie, aceeași direcție de dezvoltare. Vom susține în primul rând organizația de tineret”, a declarat Constantin Munteanu.

El a spus că organizația de tineret este condusă de o persoană tânără, dornică să facă această activitate, respectiv de Andrei Ciutac, care este președintele organizației.

Munteanu a mai spus că la organizația de femei funcția de președinte a fost preluată de Angelica Pânzaru.

Totodată, noul șef al OM PMP Suceava a mai declarat că încă nu  există un lider al organizației de seniori.

Munteanu a adăugat că se va pune accent pe organizațiile secțiior de votare.

Constantin Munteanu a fost numit președinte interimar al organizației municipale PMP Suceava după ce președintele ales, viceprimarul Marian Andronache, a demisionat din funcție, fiind validat președinte al organizației județene.(T.B.)