Noul președinte al organizației municipale PMP Suceava: Vom susține în primul rând organizația de tineret care este condusă de Andrei Ciutac


Intră acum și în grupul de

Noul președinte al organizației municipale PMP Suceava, consilierul local Constantin Munteanu, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că activitatea organizației va menține aceeași direcție de dezvoltare pe care a avut-o în perioada mandatului lui Marian Andronache, de susținere a organizației de tineret.

„Vom păstra aceeași linie, aceeași direcție de dezvoltare. Vom susține în primul rând organizația de tineret”, a declarat Constantin Munteanu.

El a spus că organizația de tineret este condusă de o persoană tânără, dornică să facă această activitate, respectiv de Andrei Ciutac, care este președintele organizației.

Munteanu a mai spus că la organizația de femei funcția de președinte a fost preluată de Angelica Pânzaru.

Totodată, noul șef al OM PMP Suceava a mai declarat că încă nu  există un lider al organizației de seniori.

Munteanu a adăugat că se va pune accent pe organizațiile secțiior de votare.

Constantin Munteanu a fost numit președinte interimar al organizației municipale PMP Suceava după ce președintele ales, viceprimarul Marian Andronache, a demisionat din funcție, fiind validat președinte al organizației județene.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de