Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu despre decizia președintelui Klaus Iohannis de a cere demisia premierului Viorica Dăncilă: E o reacție exacerbată și cred că ascunde alte intenții

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu, vicepreședinte al PSD Suceava și purtător de cuvânt al organizației județene PSD Suceava, a apreciat, vineri, că cererea președintelui Klaus Iohannis ca premierul Viorica Dăncilă să demisioneze este o reacție exacerbată și crede că ascunde alte intenții.

„Cred că este o reacție exacerbată. Și-a găsit prilejul de a se manifesta, în loc să coopereze, cum este firesc”, a spus deputatul PSD.

El a adăugat că încercarea de a decide ca o ambasadă să se mute dintr-un loc în altul a fost discutată „mult și pe larg” în ONU și crede că e un drum care trebuia deja parcurs și, deasemnea el consideră că „dacă noi ne-am grăbit puțin poate am fost mai lucizi”.

„De aici, până la a cere demisia unui premier cu o motivație de genul acesta ascunde alte intenții, de a destabiliza și de nu fi o persoană echidistantă, de a nu-și asuma rolul de președinte cu tot ceea ce înseamnă”, a spus Alexandru Rădulescu.

Președintele a cerut demisia șefului Guvernului, Viorica Dăncilă. „Nu face față acestei poziții”, a spus șeful statului. Klaus Iohannis aştepta explicaţii în legătură cu vizita Vioricăi Dăncilă şi a președintelui PSD, Liviu Dragnea, la Tel Aviv, dar în această dimineaţă, premierul l-a anunţat la telefon că nu va merge la Cotroceni pentru lămuriri.