Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu despre decizia președintelui Klaus Iohannis de a cere demisia premierului Viorica Dăncilă: E o reacție exacerbată și cred că ascunde alte intenții


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu, vicepreședinte al PSD Suceava și purtător de cuvânt al organizației județene PSD Suceava, a apreciat, vineri, că cererea președintelui Klaus Iohannis ca premierul Viorica Dăncilă să demisioneze este o reacție exacerbată și crede că ascunde alte intenții.

„Cred că este o reacție exacerbată. Și-a găsit prilejul de a se manifesta, în loc să coopereze, cum este firesc”, a spus deputatul PSD.

El a adăugat că încercarea de a decide ca o ambasadă să se mute dintr-un loc în altul a fost discutată „mult și pe larg” în ONU și crede că e un drum care trebuia deja parcurs și, deasemnea el consideră că „dacă noi ne-am grăbit puțin poate am fost mai lucizi”.

„De aici, până la a cere demisia unui premier cu o motivație de genul acesta ascunde alte intenții, de a destabiliza și de nu fi o persoană echidistantă, de a nu-și asuma rolul de președinte cu tot ceea ce înseamnă”, a spus Alexandru Rădulescu.

Președintele a cerut demisia șefului Guvernului, Viorica Dăncilă. „Nu face față acestei poziții”, a spus șeful statului. Klaus Iohannis aştepta explicaţii în legătură cu vizita Vioricăi Dăncilă şi a președintelui PSD, Liviu Dragnea, la Tel Aviv, dar în această dimineaţă, premierul l-a anunţat la telefon că nu va merge la Cotroceni pentru lămuriri.


Intră acum și în grupul de