Acasă Politica Adelina Paiu, confirmată prin vot, președinte al organizației municipale de femei a...

Adelina Paiu, confirmată prin vot, președinte al organizației municipale de femei a PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Adelina Paiu a fost aleasă, vineri, președinte al organizației municipale de femei a PSD Suceava.

Paiu îndeplinea funcția de președinte interimar al organizației după ce în luna martie deputatul Maricela Cobuz a fost îndepărtată din funcția de președinte interimar pentru activitatea modestă desfășurată.

Alegerile din organizaţia  municipală de femei a Partidului Social Democrat din Suceava s-au desfășurat în prezența preşedintelui OFSD Suceava, secretarul de stat Oana Elena Pintilei, deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu şi președintele oganizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir.

Ĩn urma votului, în funcția de preşedinte OFSD a municipiului Suceava, a fost aleasă Adelina Paiu.

Preşedintele ales al femeilor social democrate din municipiul Suceava, Adelina Paiu, îşi propune împreună cu echipa, pe care a format-o, să realizeze proiecte având ca obiective îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi de trai a femeilor, copiilor şi bătrânilor, dar şi să acţioneze cu fermitate pentru egalitatea de şanse şi eliminarea oricăror forme de discriminare a femeilor.

Liderul județean Suceava a OFSD, Oana Pintilei, a explicat că pentru realizarea acestor obiective este necesară o schimbare privind cota de reprezentare a femeilor în structurile politice locale deoarece aceasta va permite abordarea unor probleme specifice vieţii femeilor, copilului şi familiei.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version