PES activists România își exprimă susținerea pentru prim-ministrul Viorica Dăncilă după plângerea penală depusă de PNL


Intră acum și în grupul de

Organizația PES activists România își exprimă susținerea pentru prim-ministrul Viorica Dăncilă în contextul atacurilor PNL, se arată într-un comunicat de presă.

„Decizia dreptei de a merge pe o cale dincolo de practicile politice europene dovedește faptul că liberalii din România nu au înțeles ce înseamnă valorile noastre comune”, susține PES Activists.

Potrivit sursei citate, în fața acestui atac la mecanismele democratice, organizația consideră că acesta reprezintă un risc pentru viitorul european al României și invită PNL să își retragă demersul de îndată pentru a limita consecințele asupra imaginii țării noastre.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă, la Parchetul General, în care o acuză de înaltă trădare. Parchetul General și-a declinat competența către DIICOT.

Ludovic Orban o acuză pe Viorica Dăncilă că ar fi făcut publice informaţii confidenţiale şi i-ar fi prezentat preşedintelui României informaţii false în legătură cu memorandumul adoptat de guvern pe tema mutării Ambasadei României în Israel.(N.B.)


Intră acum și în grupul de