Nechifor despre Pro România: Este o construcție care nu e doar un nou partid politic, ci un proiect care se merită. După Suceava, Brăila, Constanța și București, sunt convins că și din alte zone vor veni oameni buni către noi


Intră acum și în grupul de

Deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, coordonator al Pro România pentru zona de nord-est, arată, la o săptămână după ce a anunțat că se alătură proiectului lui Victor Ponta, că mai mulți foști colegi din PSD se alătură acestui partid care se dorește altceva decât doar un partid pentru a realiza o construcție în care să creadă fiecare.

„În urmă cu fix o săptămâna discutam cu Victor Ponta despre ProRomania. Și despre ce ar trebui să facem pentru ca oamenii să își recapete încrederea că putem face ceva bun și durabil și în țara noastră”, a arătat Nechifor pe pagina sa de socializare.

El adaugă că la o săptămâna distanță, deputații Emilia Meirosu, Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului și Gabriela Podașcă, cu care a fost coleg ani de zile în PSD, au venit alături de VictorPonta în noua construcție care se dorește altceva, nu doar un nou partid politic.

„Și după Suceava, Brăila, Constanța și București, sunt convins că și din alte zone vor veni oameni buni către noi. Și vă spun că e un proiect care se merită! Da, va fi greu, dar important este că vom reuși! Vom reuși pentru cei care ne vor lua așa cum suntem, pentru cei care ne vor ajuta să nu mai repetăm greșelile trecutului și pentru cei care au puterea să mai creadă în fiecare dintre cei care vor să facă cu adevărat ceva bun pentru România!”, a precizat Nechifor.(N.B.)


Intră acum și în grupul de