Băișanu, la Antena 3: Victor Ponta joacă aceeași piesă ca Emmanuel Macron în Franța. Nu va reuși să destructureze la modul foarte serios PSD


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a declarat, marți seara, la Antena 3, că acțiunea politică a lui Victor Ponta cu proiectul politic Pro România repetă scenariul Emmanuel Macron din Franța, dar crede că nu va reuși să destructureze la modul foarte serios PSD.

„Eu vreau să vă aduc aminte de scenariul Franța, de Macron care a fost ministru într-un guvern socialist pe care l-a denunțat. S-a așezat în fruntea unui organism politic și a câștigat alegerile”, a spus Băișanu.

El consideră că, probabil, Victor Ponta joacă aceeași piesă având colateral, evident, și altă bătaie, respectiv și posibilitatea de a se întoarce în PSD,

Băișanu consideră însă că o întoarcere în PSD a lui Ponta i se pare neverosibilă pentru că în PSD sunt oameni puternici care își vor dori puterea „în cazul în care domnul Dragnea va păți ceva”.

„Sub nicio formă Victor Ponta nu va reuși să destructureze la modul foarte serios PSD. Ați văzut mișcarea, au plecat cinci (parlamentari n.r.), vin trei. Lucrurile se reglează din mers și nu cred că are posibilitatea să dea o lovitură puternică PSD”, a mai declarat Băișanu.

Victor Ponta a lansat, luni, la București proiectul politic Pro România și Agenda politică 2018-2024, unul dintre liderii noii formațiuni fiind deputatul de Suceava Cătălin Nechifor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de