PSD Suceava: Participanții din Suceava la mitingul contra abuzurilor au mers la București benevol. La acest miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenți, țărani, orășeni, vârstnici, tineri și nu hipsterii adunați de pe rețele de socializare prin îndemnuri anti-naționale ale unor ONG-uri.

PSD Suceava susține, printr-un comunicat de presă, că cei peste 3000 de membri și simpatizanți social democrați care au participat, sâmbătă, la mitingul contra abuzurilor la București au mers benevol și că acest fapt trebuie înțeles și de parlamentarii liberali suceveni care încearcă să inducă ideea unei participări forțate.

La acest miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenți,  țărani, orășeni, vârstnici, tineri și nu  hipsterii  adunați de pe rețele de socializare prin îndemnuri anti-naționale ale unor ONG-uri, arată PSD Suceava.

 

„Sâmbătă, 9 iunie, așa cum am mai comunicat, peste 3000 de membri și simpatizanți social-democrați suceveni  au participat la ceea ce s-a dovedit a fi cel mai mare miting din perioada post-decembristă- fapt demonstrat de cei abilitați să o facă în pofida încercărilor de minimalizare a adversarilor politici, mai vechi sau mai noi, ai PSD-ului”, se arată în comunicat.

Potrivit PSD Suceava, numărul sucevenilor care și-au exprimat intenția de a participa la acest protest a fost mult mai mare, iar ceea ce i-a determinat sa facă acest lucru, într-un mod benevol și voluntar, a fost simpla dorință de a susține guvernul social-democrat instalat de majoritatea parlamentară aleasă democratic, prin votul lor, în 2016,  guvern ce reprezintă garanția implementării programului de guvernare – singurul oferit românilor.

„Sucevenii au mers la București, alături de ceilalți social-democrați din țară și din dorința de a stopa  implicarea nelegitimă a unor instituții de forță în actul de guvernare și de justiție ( fapt certificat si de asociațiile internaționale ale magistraților europeni)  precum și din dorința de  a arăta opiniei publice internaționale că majoritatea parlamentară legitimată în 2016 are și acum susținerea majorității populației României. Acest fapt trebuie  înțeles și de parlamentarii liberali suceveni  care încearcă să inducă ideea unei participări forțate la miting. Ei au putut să vadă că la acest miting au participat profesori, medici, muncitori, agricultori, antreprenori, studenți,  țărani, orășeni, vârstnici, tineri și că aceștia reprezintă imaginea reală a societății românești și nu  hipsterii  adunați de pe rețele de socializare prin îndemnuri anti-naționale ale unor ONG-uri”, menționează sursa citată.

PSD Suceava mai subliniază că acest eveniment a fost unul aprobat de insituțiile abilitate, spre deosebire de adunările nelegale, susținute de PNL și USR, ba chiar și de președintele Klaus Iohannis, inițiate în ultimul an cu unicul scop de a acredita ideea că România este o țară neguvernabilă.

„Și este adevărat că o mare parte dintre participanți a fost reprezentată de pensionari pentru că PSD este singurul care a facut ceva pentru acestă categorie socială și astfel credem că răspundem afirmației ipocrite ale liberalilor suceveni cum că se periclitează pensiile actualilor si viitorilor pensionari uitând că ei sunt sunt cei care în mod josnic au tăiat în 2010 pensiile părinților și bunicilor noștri”, se mai arată în comunicat.

Mai mult, PSD Suceava consideră că liderii liberali suceveni se laudă cu realizări ale PSD.

„Ipocrita incapacitate de înțelegere a realității specifică  liderilor liberali suceveni este completată și de atitudinea ridicolă prin care se felicită reciproc pentru realizări inițiate și susținute de fapt de noi, parlamentarii social-democrați suceveni și de colegii noștri din Guvernul României  și ne referim atat la inițiativa legislativă privind parcul Șipote din Suceava cât și la discuția purtată de primul ministru al României, d-na Viorica Dăncilă, colega noastră, cu primarii din municipii printre care și cel al Sucevei”, se mai arată în comunicat.(T.B.)

loading...