Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, despre nominalizarea liderului PSD Bacău, Gabriel Vlase, pentru funcția de director SIE: E o propunere foarte bună, dar e propunerea președintelui României. Nu s-a discutat în partid


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că propunerea ca Gabriel Vlase, președinte executiv al PSD Bacău, vicepreședinte național al PSD și vicepreședinte al Camerei Deputaților să fie numit director al Serviciului de Informații Externe este una „foarte bună”.

Stan a declarat pentru News Bucovina că Gabriel Vlase are toate specializările care îl recomandă pentru această funcție și că a fost și președinte al Comisiei SIE.

Liderul PSD Suceava a menționat că această propunere este a președintelui României și nu s-a știut în partid de această nominalizare.

„Nu s-a discutat în partid. Nu am știu nimic. Că el merită să fie, sunt cu totul de acord”, a spus Ioan Stan care a menționat că susținerea acestei propuneri va fi discutată în CEx.

El a mai spus că Gabriel Vlase a dat dovadă că este o alegere bună pentru că și ca și vicepreședinte al Camerei Deputaților „conduce ședințele într-un mod exemplar”.

„E o propunere foarte bună. Propunerea este a președintelui României”, a subliniat Ioan Stan.

Klaus Iohannis l-a nominalizat în funcția de director SIE pe Gabriel Vlase, a transmis joi Administrația Prezidențială.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis joi, 14 iunie a.c., în temeiul art. 65 alin. (2) lit. h) din Constituția României, o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase”, se arată în comunicatul transmis de Adminstrația Prezidențială.

 


Intră acum și în grupul de