Dan Ioan Cușnir: În logica primarului Ion Lungu sucevenii nu sunt pregătiți pentru un oraș modern și aproape că a reușit să anihileze munca de 23 ani a educatului primar al Sucevei Franz-Cavaler de Loges care a transformat comuna Suceava în oraș

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că primarul Ion Lungu consideră că sucevenii nu sunt pregătiți pentru un oraș modern.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir.

„În conferința de presă de miercuri 20.06.2018, Ion Lungu le-a comunicat sucevenilor că mult trâmbițatul proiect al sensurilor unice nu va mai fi implementat pentru că “populația nu este pregătită”.   După mintea lui Ion Lungu sucevenii nu sunt pregătiți să circule pe sensuri  unice.

Dând timpul înapoi, observăm că în logica lui Ion Lungu:

   -Sucevenii nu sunt pregătiți pentru un trafic rutier fluidizat

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă parcări de reședința supraetajate, moderne

   – Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă un sistem de salubrizare eficient

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să beneficieze de transport public civilizat

   – Sucevenii nu sunt pregătiți să beneficieze de încălzire și apă caldă la prețuri rezonabile

  –  Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă parcuri curate pe unde să se plimbe

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să circule cu bicicletele pe piste de biciclete

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă o sala polivalentă

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă un stadion decent

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă patinoar acoperit

  – Sucevenii nu sunt pregătiți să aibă sport de performanță.

 

Atât îl duce mintea pe Ion Lungu, să pună toate nereușitele lui din ultimii 14 ani pe seama Sucevenilor, care cică nu sunt pregătiți.

Ion Lungu ar trebui să se trezească și să înțeleagă că sucevenii sunt pregătiți. Singură dată când sucevenii nu au fost pregătiți a fost în anul 2004. Sucevenii nu au fost pregătiți să fie conduși timp de 14 ani de Ion Lungu, un personaj care face tot ceea ce depinde de el pentru a transforma orașul Suceava într-o stână cu oi, Suceava fiind probabil singurul municipiu capitală de județ pe unde turmele cu oi circulă nestânjenite.

Ion Lungu aproape că a reușit în 14 ani să anihileze munca de 23 ani a educatului primar al Sucevei Franz-Cavaler de Loges care în perioada 1891-1914 a transformat comuna Suceava în oraș.

       Vom continua să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a le reda Sucevenilor demnitatea sa mândria de a locui într-un oraș frumos și bine administrat”.

loading...