Liderul PNL, Ludovic Orban, la Suceava, despre moțiunea de cenzură: Obiectivul fundamental este să dăm jos guvernul de analfabeți funcționali pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Suceava, că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD are șanse să fie votată, subliniind că principalul obiectiv este căderea acestui guvern, urmând ca apoi, în urma negocierilor, să se găsească o nouă formulă de guvernare.

„Obiectivul nostru fundamental este să salvăm România de acest clan, acest grup de ocupație, această adevărată camarilă din jurul lui Dragnea care încearcă să pună mâna pe România. Obiectivul nostru este să dăm jos guvernul marionetă care nu face altceva decât să asculte orbește de ordinele lui Dragnea”, a spus Ludovic Orban.

El a arătat că ceea ce se va întâmpla după, este rezultatul negocierilor care vor urma după.

„Nu cred că are rost să vindem pielea ursului din pădure sau să punem carul înaintea boilor. Cu siguranță, obiectivul fundamental este să dăm jos guvernul de analfabeți funcționali pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea. Ceea ce va urma după va fi rezultatul negocierilor”, a spus Orban.

Liderul liberal a menționat că PNL, în momentul când a inițiat moțiunea de cenzură a spus că este pregătit să-și asume răspunderea guvernării, dar doar dacă va fi posibil și va avea capacitatea de a genera o majoritate parlamentară, iar dacă nu, se vor găsi alte soluții.

„Acum trebuie să ne concentrăm să convingem cât mai mulți parlamentari din coaliția majoritară să voteze moțiunea de cenzură alături de noi pentru că altfel vor fi complicii unui dezastru care deja de profilează și nu vor fi altceva decât un grup de susținere a unui infractor și un grup de complici pentru un proiect autoritar care este contra intereselor fundamentale ale României europene”, a spus liderul liberal

Orban a mai spus că atunci când cei din majoritatea PSD-ALDE au fost votați de cetățeni nu au fost votați pentru a-l susține pe „condamnatul penal” Dragnea.

„Au fost votați ca să pună în practică programul de guvernare. Ceea ce face astăzi PSD nu mai are nicio legătură cu promisiunile electorale și nici măcar cu programul de guvernare”, a spus Orban. (T.B.)


Intră acum și în grupul de