PSD Suceava a trimis tuturor primarilor suceveni un SMS în care le spune că datorită lor vor avea pensii speciale și că vor putea avea afaceri, dar că deputații PNL de Suceava au votat împotrivă. Răspunsul unui primar liberal i-a lăsat fără replică:Nu sunt de cumpărat și nici șantajabil! Dacă credeți că puteți să cumpărați tot poporul, vă înșelați


Intră acum și în grupul de

Primarii din întreg județul Suceava au rămas surprinși, miercuri, când au primit un SMS semnat PSD Suceava în care sunt înștiințati că de acum pot să aibă afaceri și că vor primi pensii speciale ca urmare a adoptării Codului Administrativ, proiect care a fost inițiat de PSD, dar care nu a fost votat de cei din PNL.

„D-lor primari, PSD a promovat codul admin.  Prin acesta primarii beneficiaza de instrumente suplimentare in raport cu aparatul admin., pot desfasura activitati ca PFA si vor beneficia de pensii speciale. Deputatii PNL suceveni au votat impotriva acestei legi. PSD Suceava”, este textul primit de toți primarii din județ.

Mesajul a deranjat însă pe majoritatea primarilor PNL din județul Suceava, iar mulți dintre ei au răspuns acestui SMS, criticând atitudinea PSD.

Unul dintre primari a transmis înapoi un SMS care i-a lăsat fără replică pe cei din PSD.

„Mă bucur că s-a întâmplat așa. Nu sunt de cumpărat și nici șantajabil. Dacă credeți că puteți să cumpărați tot poporul, vă înșelați. Iertați-mă, dar sunt dezamăgit. Cred că trebuie să avem grijă de cei care ne-au votat sau nu și mai puțin de noi, aleșii. Mulțumesc pentru mesaj”, a transmis celor din PSD unul dintre primarii liberali suceveni. (T.B.)


Intră acum și în grupul de