Cușnir: În timp ce Gheorghe Flutur împarte de la diplome la cocarde și insigne cu prilejul Anului Centenar, Ion Lungu întâmpină diaspora cu floarea soarelui crescută în găurile de pe podul care face legătura cu cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a atras atenția, vineri, că podul peste râul Suceava ce face legătura cu cartierul Burdujeni este grav avariat și că s-a ajuns ca floarea soarelui să crească pe acest pod, în găurile existente, fără ca cei din conducerea Primăriei să sesizeze situația, mai grav fiind că în loc să fie construit un nou pod peste râul Suceava, actuala conducere a Primăriei nu a reușit nici să repare actualul pod.

„Pentru că mai este foarte puțin timp până când sucevenii din diaspora se vor întoarce acasă, a început concursul electoral între liberalul Gheorghe Flutur de la Consiliul Județean și “liberalii” Lungu și Harsovschi de la Primăria Sucevei pentru a le capta acestora atenția”, arată Dan Ioan Cușnir într-un comunicat de presă.

El subliniază că liberalul Gheorghe Flutur „aflat în plin delir al festivismului fără limite, nici măcar limita bunului simț”, împarte tot ceea ce îi trece prin cap, Diplome “Meritul Bucovinei”, Certificate de Pelerin, Zestrea Bucovinei, cocarde și insigne cu “Bucovina 100” și altele

Liderul PSD Suceava consideră că de această dată primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi par a fi mai pragmatici și că îi așteaptă pe cei din diaspora cu flori, doar că florile nu sunt oferite în buchete ci în gropile de pe podul de peste râul Suceava.

„Mai mare rușinea domnilor Lungu și Harșovschi (scuzați anacronismul)! Dacă tot nu ați reușit în anul Centenar nici măcar să demarați studiul de fezabilitate pentru așa zisul ”Pod Centenar” trebuia ca măcar vechiul pod peste râul Suceava să fie asfaltat decent. Ați reușit  să transformați intenția de a ajunge din Suceava în zona comercială Burdujeni într-un calvar pentru că, după ce că blocajul în trafic este infernal, podul este plin de găuri, ca după un bombardament. Și în aceste găuri au crescut Floarea Soarelui de aproape 1 metru înălțime fără ca Lungu și Harșovschi să le vadă. Nici nu au cum să le vadă pentru că nici Lungu nici Harșovschi nu locuiesc în Suceava”, susține Cușnir.

El a apreciat că Ion Lungu și Lucian Harșovschi au demonstrat, în acești 14 ani de când conduc Suceava spre statutul de comună, că „sunt incompetenți”.

„Incompetența în administrație nu poate duce altundeva decât la impotența: impotența de a crea Ordine și Progres! Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm nepăsarea celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le redă sucevenilor Mândria și Demnitatea!”,  a conchis Dan Ioan Cușnir. (N.B.)


Intră acum și în grupul de