PNL și PSD au încheiat un protocol de colaborare la Mitocu Dragomirnei. Actul a fost înregistrat la secretarul comunei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PMP al comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc,  a făcut public, miercuri seara, existența unui protocol de colaborare între PNL și PSD în Consiliul Local , iar principalul obiectiv este înlocuirea viceprimarului din funcție, scopul înscris fiind de punerea în aplicare a proiectelor în interesul comunității inițiate de cele două grupuri politice.

„Am aflat cu neplăcută surprindere de faptul că primarul PNL (PDL) din Mitocu Dragomirnei încearcă încă odată schimbarea mea din funcția de viceprimar. Consider că acest demers este total nejustificat și imoral, deoarece mi-am făcut datoria față de comună și locuitorii ei. Iar oamenii din Mitoc știu asta”, scrie Reziuc pe pagina sa de socializare unde publică documentul care dovedește existența protocolului PNL-PSD ce a fost înregistrat la secretarul comunei.

Viceprimarul spune că mizează pe înțelepciunea colegilor consilieri de la PSD și că este convins că nu vor cădea în plasa „întinsă cu fățărnicie de actualul primar”.

„Sunt la fel de convins că acest așa-zis protocol este doar un petic de hârtie împotriva oricărei logici și rațiuni”, mai arată viceprimarul.

El consideră că o așa-zisă coaliție PNL-PSD este total împotriva firii.

„În continuare o să-mi văd de treabă, pentru că la Mitoc este multă treabă de făcut!!!”, mai transmite viceprimarul Radu Reziuc. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de