PSD Mitocu Dragomirnei a denunțat după doi ani protocolul încheiat cu PMP și după două zile a încheiat un protocol cu PNL


Intră acum și în grupul de

PSD Mitocu Dragomirnei a denunțat, în 24 iulie 2018, protocolul de colaborare locală pe care îl avea încheiat cu PMP din anul 2016, iar după două zile a încheiat un alt protocol de colaborare cu PNL.

Potrivit unei adrese transmise secretarului comunei Mitocu Dragomirnei de președintele PSD Mitocu Dragomirnei, Toader Rățoi, în urma ședinței consilierilor locali PSD din data de 24 iulie s-a decis desființarea grupului PSD-PMP din Consiliul Local Mitocu Dragomirnei pe motiv că nu s-au putut pune în aplicare proiectele propuse de acest grup.

Liderii din Mitocu Dragomirnei ai PSD și PMP au decis în 17 iulie 2016 constituirea grupului PSD-PMP din Consiliul Local Mitocu Dragomirnei. În urma acestei decizii, Radu Reziuc, lider PMP, a fost ales viceprimar al comunei.

Acest grup din Consiliul local Mitocu Dragomirnei a fost însă desființat în 24 iulie 2018, prin decizia consilierilor PSD, iar la două zile după decizie, în 26 iulie, PSD Mitocu Dragomirnei a semnat un protocol de colaborare cu PNL.

Potrivit protocolului, PSD și PNL urmează să colaboreze în vederea punerii în aplicare a tuturor proiectelor în interesul cetățenilor.

Se pare că primul interes al cetățenilor este înlocuirea viceprimarului PMP Radu Reziuc din funcție, pentru aceasta fiind nevoie de votul a două treimi dintre consilierii locali.

Consiliul Local Mitocu Dragomirnei a fost convocat vineri, de la ora 10:00 în ședință, iar pe ordinea de zi , după alegerea președintelui de ședință urmează să fie decisă înlocuirea viceprimarului din funcție. (T.B.)


Intră acum și în grupul de