Un deputat USR acuză un polițist local din Rădăuți că l-a bruscat în timpul campaniei de strângere de semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice” și că i-a smuls legitimația de parlamentar din mână și i-a rupt-o


Intră acum și în grupul de

Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel susține că a fost bruscat de un polițist local din Rădăuți la încheierea campaniei „Fără penali în funcții publice” motiv pentru care a depus plângere penală împotriva acestuia.

Deputatul USR prezintă pe pagina sa de socializare ceea ce s-a petrecut la Rădăuți, dar și o filmare a evenimentului.

Deputatul Adrian Prisnel, agresat de poliția locală

Unde se ajunge când de la vârful statului este folosită violența gratuită împotriva cetățenilor și când premierul interimar vorbește despre război între cetățeni. Colegul meu deputatul de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a fost supus unui ultraj ca la carte în chiar sediul primăriei din Rădăuți. Motivul? Strângea semnături pentru #FaraPenali. Această inițiativă cetățenească îi sperie pe mulți primarii PSD și pe toate slugile lor, mai ales că se apropie de un milion de semnături. Dar cel mai speriat este domnul Dragnea, dublu condamnat penal. Așa se explică tot ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Gepostet von Dan Barna am Montag, 13. August 2018

El explică în postare că tocmai după ce a fost făcută fotografie de dinainte de plecare în fața Primăriei din Rădăuți când un polițist local a ieșit din clădire și a cerut autorizația pentru strângerea de semnături și că după ce i s-a explicat că nu este nevoie, i-a cerut să se legitimeze.

„Am scos legitimația de parlamentar. Mi-a smuls-o din mână și a plecat cu ea în Primărie. L-am urmat împreună cu colegii mei cu intenția de a o recupera. Polițistul local a devenit foarte agresiv, ne-a împins afară spunând ca e domeniul primăriei, că programul s-a terminat la 16.00 Ne-a amenințat, mi-a rupt legitimația, mi-a spus ca mă lovește. I-am spus tot timpul că e ultraj”, precizează deputatul USR.

Parlamentarul subliniază că polițistul local a refuzat să se legitimeze, a făcut-o doar după ce a sosit poliția solicitată să intervină prin 112.

„Am făcut plângere împotriva lui și sper că poliția Rădăuți își va face datoria si polițistul local va plăti pentru abuz, agresiune și ultraj. Totul s-a întâmplat în Primăria Rădăuți condusă de primarul PSD Nistor Tătar”, a conchis deputatul USR.

Față de situația de la Rădăuți a luat poziție și liderul USR, Dan Barna.

„Unde se ajunge când de la vârful statului este folosită violența gratuită împotriva cetățenilor și când premierul interimar vorbește despre război între cetățeni. Colegul meu deputatul de Dolj Adrian-Claudiu Prisnel a fost supus unui ultraj ca la carte în chiar sediul primăriei din Rădăuți. Motivul? Strângea semnături pentru #FaraPenali. Această inițiativă cetățenească îi sperie pe mulți primarii PSD și pe toate slugile lor, mai ales că se apropie de un milion de semnături. Dar cel mai speriat este domnul Dragnea, dublu condamnat penal. Așa se explică tot ce s-a întâmplat în ultimele zile”, susține Dan Barna.(N.B.)


Intră acum și în grupul de