Dumbrăveni, capitala social-democrației sucevene:Conferința de alegeri din PSD Suceava propusă pentru 29 septembrie la Dumbrăveni. Tot de la Dumbrăveni senatorul Ioan Stan și-a anunțat candidatura la președinția organizației PSD și la președinția Consiliului Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Județean al PSD Suceava a decis, joi, prin vot, să propună ca organizarea Conferinței Județene de alegeri să fie la Dumbrăveni în data de 29 septembrie.

Președintele interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat pentru News Bucovina că propunerea BPJ al PSD Suceava urmează să fie transmisă conducerii centrale care va stabili dacă va menține această dată în calendarul național de alegeri.

Organizația PSD Suceava are conducere interimară din iunie 2016 când președintele ales al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a fost demis pentru că organizația nu a obținut un rezultat în alegerile locale pentru a putea câștiga președinția Consiliului Județean Suceava.

 

Președintele interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, și-a anunțat, tot la Dumbrăveni, intenția de a candida la funcția de președinte al organizației și la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. (T.B.)


Intră acum și în grupul de