Ioan Stan, în contextul disensiunilor de la vârful PSD generate de Gabriela Firea: E nevoie de unitate și de eliminarea tensiunilor. În CExN, nu a auzit-o pe Gabriela Firea să-l critice pe Liviu Dragnea


Intră acum și în grupul de

Președintele interimar al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, joi, că în situația actuală existentă la vârful conducerii PSD în urma acuzelor aduse de vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, primarul Capitalei, președintelui PSD, Liviu Dragnea, că e nevoie de unitate și de eliminarea tensiunilor.

În cadrul ședinței BPJ a PSD Suceava de joi, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, le-a transmis membrilor BPJ, în legătură cu situația existentă în prezent la vârful conducerii partidului după acuzele aduse de Gabriela Firea președintelui PSD, Liviu Dragnea, și ministrului de Interne, Carmen Dan, că este nevoie de unitate și de eliminarea tensiunilor.

El a mai spus că a rămas surprins când a văzut că vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat la un post de televiziune că în cadrul Comitetului Executiv Național ar fi adus acuze președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar că în timpul ședinței aceasta a avut reproșuri doar ministrului de Interne, Carmen Dan.

În cadrul ședinței de joi s-a propus ca data alegerilor pentru organizația județeană PSD Suceava să fie 29 septembrie, iar ședința să se organizeze la Dumbrăveni.

 

Totodată, în ședință s-a discutat și despre pregătirea pentru eventuala organizare a referendumului pentru modificarea Constituției privind introducerea unui text care să stabilească familia tradițională ca fiind formată dintre un bărbat și o femeie.(T.B.)


Intră acum și în grupul de