Cușnir: La Suceava totul se face pe dos. Pentru câteva locuri de parcare, copacii sunt tăiați, iar stâlpii sunt ocrotiți


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a atras, marți, atenția asupra modului anormal în care se fac anumite lucrări în municipiul Suceava.

Cușnir arată într-un comunicat de presă, că primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au avut foarte multe ocazii să își bată joc de Suceava și de suceveni și că nu au ratat nici una dintre aceste ocazii.

„ În cadrul așa zisului proiect de modernizare a Sucevei, marca Lungu/Harșovschi/PNL, în aceeași perioadă în Suceava s-au amenajat două parcări, în vecinătatea Pieței Mari pe strada Petru Rareș și în Areni pe strada Mărășești.  În toate orașele civilizate amenajările stradale și de parcări se fac printre copaci încearcând să salveze cât mai mult din zona verde. În schimb se mută stâlpii sau se îngroapă firele”, a explicat Cușnir.

El consideră că , în Suceava, totul se face pe dos.

 „În timp ce pe strada Petru Rareș, pentru câteva locuri de parcare au fost tăiați 7 mesteceni mari, frumoși, sănătoși, în zona Areni locurile de parcare ocolesc stâlpii, în loc ca aceștia să fie mutați 2 metri. În loc să salveze copacii și să mute stâlpii, Lungu și Harșovschi ocolesc stâlpii și taie copacii”,  a declarat Cușnir.

El se întreabă cât de tare Ion  Lungu și Lucian Harșovschi pot să urască Suceava.

„Lungu și Harșovschi cu ce v-au greșit sucevenii de nu vă mai opriți din defrișatul orașului? Acesta este proiectul „Suceava oraș verde” cu care vă tot lăudați?Suceava devine un oraș nefrecventabil pentru că este condusă de 14 ani de indivizi care nu înțeleg care este responsabilitatea lor față de Suceveni, nu respectă Contractul Social dintre administrație și cetățeni. Ion Lungu și Lucian Harșovschi au făcut „totul pe dos pentru Suceava”. Sucevenii merită o administrație care să facă „Totul pentru Suceava!”. Suceava are nevoie de Ordine și Progres”, a conchis Dan Ioan Cușnir. (N.B.)


Intră acum și în grupul de