Deputatul Ioan Bălan: Liviu Dragnea a demonstrat din plin că nu luptă cu ”statul paralel”, ci el este cel care și-a construit un stat paralel


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a caracterizat, joi, într-un comunicat de presă, lupta pentru putere din PSD drept „o competiție pentru tranzacționarea voucher-ului Dragnea, ca în programul Rabla, acesta urmând să fie scos din uz pentru că poluează masiv România și pe români”.

„Liviu Dragnea a demonstrat din plin că nu luptă cu ”statul paralel”, ci el este cel care și-a construit un stat paralel, al lui, personal, ținut în buzunarul de la spate. Visând zi și noapte la sloganul “Statul sunt eu!”, Dragnea plasează în afara Statului, adică în statul paralel, toate instituțiile pe care încă nu le poate controla. Inițial, statul paralel a lui Dragnea era înfiorător de mare și din el făceau parte Serviciile, Justiția, Administrația Prezidențială, CCR, CSM, SPP, DNA, ANCOM, Autoritatea Electorală, TVR, chiar și mare parte din Guvernul Dragnea 1 și Guvernul Dragnea 2.  Treptat, și-a subordonat mare parte dintre acestea:  Avocatul Poporului este avocatul personal al lui Dragnea, Guvernul României este Guvernul lui Dragnea, miniștrii sunt ai lui Dragnea, PSD-ul este al lui Dragnea, Parlamentul este al lui Dragnea, România este a lui Dragnea. El centrează, el dă cu capul! Dragnea a ajuns perpendicular pe Statul român!”, a spus Ioan Bălan.

El a arătat că în tot acest timp, încet, dar sigur, Dragnea a devenit paralel și cu poporul, însă, nu-i prea departe momentul în care acest popor român paralalel, care l-a adus la putere pe Dragnea și a crezut în promisiunile mincinoase ale acestuia, va fi și el perpendicular pe Dragnea și pe PSD-ul său.

„De fapt, nu numai Dragnea este personajul nociv pentru români și România, ci întreg PSD-ul care a permis să se dea țării un asemenea conducător sinistru, pe care-l ține în fruntea partidului și a țării, cu orice preț.

De oriunde l-ai privi,  PSD-ul de astăzi este un partid pe persoană fizică, intabulat pe numele lui Dragnea și intrat de ceva vreme în insolvență. Odată cu falimentul lui, PSD-ul trage în groapă și țara. Cei din PSD, la fel de nocivi pentru România ca și Dragnea, se bat astăzi ca să tranzacționeze voucher-ul Dragnea, la fel ca în Programul Rabla. Dragnea va fi scos din uz, însă rămâne de văzut dacă PSD poate funcționa și în regim ,,ecologic” fără să polueze masiv țara și populația!”, mai susține deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan.

(M.T.)

 


Intră acum și în grupul de