Liderul PSD Suceava, Ioan Stan, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice: Recunoaștem deschis că suntem un partid al pensionarilor. Seniorii social-democrați au constituit o adevărată coloană vertebrală a partidului


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice PSD recunoaște că este un partid al pensionarilor.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD Suceava, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice a constituit, ca în fiecare an, pentru organizația județeană Suceava a PSD un prilej firesc de a-și sărbători seniorii.

Astfel, în prezența a peste 200 de seniori din tot județul, alături de președintele acestora Mișu Gafencu, de parlamentari, membri ai guvernului și consilieri județeni, senatorul Ioan Stan a prezentat în numele organizației județene a PSD mulțumirea și recunoștința pentru activitatea colegilor din organizația pensionarilor.

Liderul social democrat sucevean a apreciat că întodeauna seniorii social-democrați au constituit o adevărată coloană vertebrală a partidului și că implicarea lor a fost determinantă în toate victoriile PSD.

Președintele Ioan Stan a subliniat că afirmațiile pe care adversarii politici le doresc a fi tendențioase, pe cei din PSD îi onorează.

„Recunoaștem deschis că suntem un partid al pensionarilor. Suntem conștienți că în mare parte România de azi este creația acestor seniori și a colegilor dumnealor de generație”, a spus Stan.

El a arătat că acesta este și motivul pentru care organizația județeană a PSD dorește să le ureze viață lungă și fericită tuturor persoanelor vârstnice din județul Suceava și le garanteză că, așa cum s-a demonstrat, PSD se preocupă constant în a le asigura un trai decent pe deplin meritat.  (N.B.)


Intră acum și în grupul de