Baișanu la România TV spune că îi reproșează lunar ministrului Transporturilor situația gravă a infrastructurii de transport, iar acesta „dă din cap, zice că da și mai trece o lună”. Am senzația că unii miniștri nu au înțeles de ce sunt acolo


Intră acum și în grupul de

Deputatul ALDE de Suceava Alexandru Băișanu a declarat, luni, la România TV, că reproșurile pe care comisarul european Corina Crețu le-a adus ministrului Transporturilor pentru lipsa de proiecte pentru atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea infrastructurii de transporturi sunt întemeiate.

„Corina Crețu are dreptate”, a spus Băișanu.

El a spus că în calitate de vicepreședinte al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților. Nicio ședință la care a participat ministrul Transporturilor nu a existat pentru el fără să-i repoșeze nu numai cele spuse de Corina Crețu ci o mulțime de alte lucuri.

„Domnia sa face, dă din cap, zice că da, mai trece o lună, vine din nou în ședință și spune aceleași lucruri pe care le-am mai auzit de o mie de ori”, a spus Băișanu.

El crede că unii membri ai Guvernului nu știu ce treabă au în ministere.

„Am senzația că uneori unii miniștri nu au înțeles de ce sunt acolo”, a spus Băișanu.

El crede că ministrul Transporturilor ar trebui să ia aminte la spusele comisarului european Corina Crețu și să facă proiectele necesare.

„Îmi doresc ca ministrul Transporturilor, dacă a auzit ceea ce a spus doamna Corina Crețu, să înțeleagă că este ministrul Transporturilor pentru români, pentru confortul în trafic al românilor, pentru dezvoltarea economică , România fiind văduvită de infrastructură de 29 de ani”, a mai spus Băișanu. (T.B.)


Intră acum și în grupul de