Liderul ALDE Suceava, Ovidiu Milici, îi răspunde lui Cușnir: Nu consilierii ALDE s-au alăturat majorității PNL-PMP din Consiliul Local Suceava, ci tocmai consilierii PSD s-au îndepărtat de Suceava și de suceveni


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale ALDE Suceava, Ovidiu Milici, a transmis, marți, un drept la replică în urma comunicatului președintelui organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, în care precizează că dezavuează aprecierile „nefondate și fără legătura cu realitatea” formulate de Cușnir.

 

„Am aflat cu suprindere, dintr-un comunicat al Organizației Municipale Suceava a PSD, că în Consiliul Local Suceava majoritatea PNL-PMP ar fi fost consolidată cu voturile consilierilor locali ALDE doar pentru că aceștia au votat să susțină performanța unor suceveni.

Dacă a susține perfomanța unor sportivi suceveni care muncesc de ani buni pentru a câștiga competiții, iar prin rezultatele lor ridică drapelul național la competiții internaționale este un gest de blamat în viziunea Organizației Municipale Suceava PSD, aceasta nu face decât să pună Organizația Municipală Suceava a PSD și consilierii locali ai acesteia în afara intereselor sucevenilor”, a arătat Ovidiu Milici.

El a precizat că votul pe care grupul ALDE l-a acordat în favoarea susținerii hipismului în Suceava a fost unul pentru sprijinirea unor sportivi de performanță, care au dovedit că au rezultate remarcabile în competiții interne și internaționale și care nu au mai beneficiat până acum de un asemenea suport și nu a fost un vot în detrimentul altor sporturi.

„Grupul ALDE din Consiliul Local Suceava a susținut întotdeauna performanța sucevenilor și a votat pentru sprijinirea acestora indiferent dacă au excelat în sport, arte sau științe”, a subliniat Milici.

El a ținut să precizeze că situația este cu totul altfel decât o prezintă liderul social-democrat sucevean.

„Nu consilierii ALDE s-au alăturat majorității PNL-PMP din Consiliul Local Suceava, așa cum a lăsat să se înțeleagă președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, ci tocmai consilierii PSD din Consiliul Local Suceava s-au îndepărtat de Suceava și de suceveni”, a conchis Ovidiu Milici. (N.B.)


Intră acum și în grupul de