Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va participa la manifestările din 28 noiembrie de la Suceava la Centenarul Unirii Bucovinei cu România


Intră acum și în grupul de

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va participa în data de 28 noiembrie, la Suceava, la manfestările organizate la împlinirea a 100 de ani de la Unirea Bucovinei cu Țara.

 

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele ALDE, Alexandru Băișanu, care a menționat că al doilea om în stat, președintele Senatului și lider al ALDE vine în Suceava la invitația bucovinenilor.

Băișanu a amintit că în urmă cu mai mulți ani a trecut prin Parlament Legea Bucovinei prin care data de 28 noiembrie este zi ce trebuie celebrată pentru că Bucovina s-a unit cu Patria.

„Domnul Călin Popescu Tăriceanu a confirmat prezența domniei sale la Suceava în această zi importantă pentru noi, bucovinenii, în semn de respect pentru gestul pe care l-a făcut populația Bucovinei de atunci de a se uni cu România”, a spus Băișanu.

El a menționat că speră că această vizită va fi una cu rezultate bune pentru zona în care trăim și pe care ne-o dorim din ce în ce mai puternică. (T.B.)

 


Intră acum și în grupul de