Dan Ioan Cușnir îl felicită pe primarul Ion Lungu pentru colecția de diplome de excelență: Sunt inutile și irelevante. Era mai bine ca Suceava să fie un oraș excelent, condus de un primar modest, decât un oraș modest condus de un colecționar de diplome


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, consideră că diplomele de excelență obținute de primarul Ion Lungu în cadrul Galei Asociațiilor Municipiilor din România sunt inutile și irelevante și crede că era mai bine ca orașul Suceava să fie excelent, iar primarul modest, decât un oraș modest condus de un colecționar de diplome.

„Îl felicit pe Ion Lungu pentru colecția de diplome de excelență – inutile și irelevante”, a comentat Cușnir pe pagina sa de socializare Trofeul de Excelență în Administrație obținut de municipiul Suceava la Gala AMR care s-a desfășurat luni seara.

„Decât să își împartă între ei diplome, nu mai bine s-ar preocupa de Suceava, care poate ar deveni un oraș excelent condus de un primar modest? În schimb au facut exact pe dos: dupa 14 ani de Ion Lungu, Suceava este un oraș modest condus de un înfumurat colecționar de diplome lipsite de relevanță. Încă puțin și ni se va cere să ne adresăm lui Ion Lungu cu apelativul „excelență””, a apreciat Cușnir.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a primit, luni seara, în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, Trofeul de Excelență în Administrație după ce proiectul de modernizare a iluminatului public a câștigat primul loc la secțiunea “Excelență în iluminat public și eficiență energetică”.

Municipiul Suceava a fost nominalizat penbtru  Trofee de Excelență și la secțiunile Transport public și Antreprenoriat local.

Ion Lungu a primit și anul trecut Trofeul de Excelență în Administrație la secțiunea „Educație”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de