Băișanu: ALDE va susține la votarea Legii bugetului pentru anul 2019 finanțarea modernizării DN 2 de la Roman la Siret


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, vicepreședinte al Comisiei de transporturi din Camera Deputaților, a anunțat, joi, că ALDE a decis să susțină la votarea Legii bugetului pentru anul 2019 finanțarea modernizării DN 2 de la Roman la Siret.

Băișanu a explicat pentru News Bucovina că ALDE a decis în Biroul Politic Central să susțină extinderea și modernizarea infrastructurii rutiere, iar unul dintre proiectele vizate este continuarea modernizării drumului național DN 2 de la Roman la Suceava.

Deputatul sucevean a declarat că această propunere va fi transmisă partenerului de guvernare, PSD, pentru ca finanțarea acestei modernizări să fie inclusă în Legea bugetului de stat pentru anul 2019.

Potrivit lui Băișanu, PSD și ALDE urmează să discute și să aprobe priorităţile în exerciţiul financiar al bugetului pe 2019 întrucât urmează să fie prezentat Parlamentului proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2019.

El a arătat că și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu susține dezvoltarea infrastructurii rutiere pe axa Nord-Sud și că de aceea se are în vedere modernizarea drumului național DN 2 care este modernizat până la Roman, dar care va trebui modernizat până la Siret.(T.B.)

 


Intră acum și în grupul de