Primarii suceveni, susţinuţi de parlamentarii PNL la dezbaterea Legii bugetului pe 2009


Intră acum și în grupul de

Secretarul coordonator al PNL Suceava, Iulian Angheluş, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava a decis ca fiecare primar, indiferent de culoarea politică, să fie susţinut de cei trei parlamentari liberali ai organizaţiei la dezbaterea Legii bugetului de stat pentru 2009. „Vom depune şi susţine amendamentele pentru a aduce cât mai mulţi bani în judeţ”, a declarat Angheluş.

El şi-a exprimat speranţa că amendamentele ce vor fi depuse de parlamentarii liberali de Suceava să fie susţinute şi de ceilalţi parlamentari suceveni din PD-L şi PSD. „Sunt primari care sunt uitaţi inclusiv de conducerile partidelor lor”, a spus Angheluş, arătând că în acest fel vor putea fi sprijinite toate comunităţile locale din judeţ.

Totodată, secretarul coordonator al PNL Suceava a mai arătat că parlamentarii liberali suceveni vor susţine şi eventualele amendamente propuse la Legea bugetului de conducere a Consiliului Judeţean Suceava. „Sunt însă sigur că ţinând cont că prin programul guvernamental se prevede construirea a o mie de kilometri de autostradă că şi judeţul Suceava va primi cel puţin 50 de kilometri de autostradă”, a conchis Iulian Angheluş.


Intră acum și în grupul de