Liderul ALDE Suceava, Alexandru Băișanu, propus candidat la alegerile europarlamentare pe un loc considerat eligibil


Intră acum și în grupul de

Liderul ALDE Suceava, Alexandru Băișanu, este propus candidat la alegerile europarlamentare din luna mai pe un loc considerat eligibil, respectiv pe locul cinci al listei pe care o va depune ALDE.

Potrivit unor surse din ALDE, citate de stiripesurse.ro, pe primele cinci locuri la alegerile europarlamentare se vor afla actualul eurodeputat Norica Nicolai, președintele Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, eurodeputatul actual Renate Weber, dar și vicepreședinții naționali ai ALDE Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor și deputatul Alexandru Băișanu.

ALDE consideră că sunt eligibile cinci locuri pentru alegerile europarlamentare ținând cont că în ultimele sondaje de opinie partidul se află la circa 12 procente în opțiunile electoratului.

Potrivit unor surse din ALDE, includerea lui Alexandru Băișanu pe un loc eligibil a fost determinată de activitatea acestuia din partid, în Parlament, dar în special vizibilitatea și notoritatea din ultimul an când a fost unul dintre principalii comunicatori ai ALDE la nivel național.

Alegerile europarlamentare vor fi organizate în 26 mai 2019.(N.B.)


Intră acum și în grupul de