Deputatul PSD Alexandru Rădulescu la Câmpulung: ”Această pârtie a putut fi finalizată doar printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii social democrați suceveni și colegii lor din Guvern”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, a declarat la inaugurarea pârtiei de schi de pe Rarău că această investiție va fi de natură a dinamiza semnificativ turismul atât la nivelul municipiului Câmpulung Moldovenesc cât și la nivel de județ.

Parlamentarul sucevean este de părere că pârtia de pe Rarău este o completare a celorlalte pârtii de schi din județ iar concurența între ele nu poate să nască decât calitate. ”Sunt bucuros să spun și fără falsă modestie știu că nu e momentul de politizare dar vreau să spun că această pârtie a putut fi finalizată doar printr-o colaborare foarte bună între parlamentarii social democrați suceveni și colegii lor din Guvern. Mărturie stau și aceste vizite ale miniștrilor turismului în județul Suceava care s-au încununat cu această realizare la care participăm cu toții. Știți că partea a doua a pârtiei ar trebui construită aici într-o zonă a sitului Natura 2000. Eu cred că se poate găsi o soluție ca să împăcăm și prezervarea mediului cu o zonă de divertisment care ar determina o creștere economică și o bază de agrement extraordinară în județul Suceava.

Poate o să considerați o mică răutate dar l-am întrebat și pe primarul municipiului Câmpulung, pe domnul Negură cum se explică faptul că atunci când am avut această inițiativă legislativă care a trecut colegii noștri parlamentari liberali suceveni au votat împotrivă. Ar trebui să-și întrebe colegii de partid de ce este posibil așa ceva pentru că noi am avut în vedere exact posibilitatea de a extinde această pârtie. Oricum și senatorul Ioan Stan și eu am discutat cu doamna ministru Gavrilescu ca într-o oarecare măsură să existe posbilitatea de a putea face și această extindere. Să știți  că nu este o situație unicat în Câmpulung. Sunt mai multe zone în țară în care poate dacă am pătrunde în rezervație dar cu o anumită grijă am putea beneficia de o sporire a gradului de confort, de petrecere a timpului liber pentru foarte mulți”, a explicat deputatul PSD de Suceava.

Rădulescu a fost malițios la adresa inițiativei liberalilor de a înființa Liga Nordului: ”Vreau să fac în final o glumă. Așa la nici o lună de la constituirea, cum se cheamă,  Liga nordului liberal sau Liga nord liberală, uitați că deja proiectele vin grămadă peste Câmpulung. Bine, că sunt finanțate de Guvernul PSD e altă problemă, dar uitați s-a finalizat pârtia de schi. Știu că domnul primar are măcar câteva proiecte în derulare prin PNDL care se apropie de finalizare tot prin program guvernamental. Totul e spre bine și demonstrează echidistanța guvernului social democrat!”


Intră acum și în grupul de