Liderul Partidului Verde Suceava: România este un stat dezbinat de interesele unora care, cu ani în urmă, ne cucereau teritorii, iar astăzi ne supun economic


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, a apreciat, duminică, într-un comunicat de presă că a început campania electorală pentru anul 2019 pe fondul în care țara este un stat dezbinat.

El arată că toate declarațiile liderilor de partide din România, bineînțeles îmbrăcate într-un mod mai elegant sau nu, depinde de inteligența vorbitorului, arată că s-a dat drumul la campania electorală din 2019.

„Președintele României, dl.Klaus Iohannis, o arde mai departe cu corupția, semn că acest subiect este principala atracției a electoratului român, iar pe ici, pe colo, mai zice că nu-l dorește pe cutare ministru sau că banii alocați Cotroceniului sunt puțini și când va mai ajunge din nou președinte va continua ceea ce a început, adică va continua nimicul. PNL, prin vocea președintelui dl. Ludovic Orban, gângurește ceva neinteligibil, de genul corupție, binele românilor, pendulând între a-l aduce pe dl.Crin Antonescu pentru europarlamentare sau nu, dl.Călin Popescu Tăricenu se luptă cu statul paralel, arătând la final că dacă partidul pe care-l reprezintă rupe procentele la alegeri intimitatea românului nu-i mai este călcată în picioare, dl.Liviu Dragnea o zice tare cu grațierea, dar nu-i uită pe români, PSD-ul promovând legi care-i rup la bani pe companiile multinaționale, încercând să-i reducă din puterea acestora, dl.Dacian Cioloș împreună cu usr-iștii stă paravan multinaționalelor, iar dl.Victor Ponta merge pe creșterea partidului, ceea ce-i bine ca și gândire. Toți se luptă pentru a aduna procente în dreptul formațiunilor pe care le reprezintă”, a apreciat Dan Acibotăriță.

Potrivit acestuia, România, din nefericire, este un stat dezbinat de interesele unora care, cu ani în urmă, ne cucereau teritorii, iar astăzi ne supun economic.

„Șansa noastră de a ne menține pe linia de plutire stă în unitatea românilor din Parlamentul European”, a mai arătat Acibotăriță.(N.B.)


Intră acum și în grupul de