Nechifor: PSD a găsit soluție la toate problemele prin ”Guvernarea la container”. Cantine școlare, toalete școlare, poate și rețea de apă și canal, toate vor fi la container. De regulă, containerele sunt soluții constructive temporare, la calamități


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, miercuri, că PSD face acum o Guvernare la container care este livrată „cu țipete și scandal” și cu o poftă fantastică pentru minciuna și propagandă.

El a arătat că la bugetul pentru 2019 singurul amendament trecut până acum, dintre miile depuse, este cel al lui Liviu Dragnea, prin care se iau bani de la partide, circa 140 de milioane de lei,  din cele 421 de milioane de lei propuse inițial, ceea ce înseamnă că mai rămân foarte mulți la dispoziția lor – Dragnea și Dăncilă vor lua în continuare aproape 150 de milioane de lei- asta însemnând circa 40 milioane de euro.

„Vor face un lucru minunat, în viziunea lor. Vor construi cantine la toate școlile din țară. Probabil din containere, asa cum a anunțat domnul Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, că va construi toalete mobile pentru peste 1400 de școli”, a spus Nechifor.

El crede că mai urmează să facă, tot din containere, mini laboratoare de administrat vitamina D, să existe o dezvoltare urbanistică pe verticală de tipul 3 în 1 cu administrare de vitamine la mansardă,  cantina la etaj și toaleta la parter.

„La cât ma pricep eu, nefiind un specialist și nici un negativist, containerele sunt soluții constructive temporare, capabile să asigure anumite condiții, pe perioade scurte. De regulă atunci când sunt calamități, situații de forță majoră, zone izolate”, a spus Nechifor.

Sursa foto inhabitat.com

„În acest ritm, Guvernul DDT (Dragnea – Dăncilă – Teodorovici, DDT-ul anilor 70 era folosit pentru stârpirea gândacilor de Colorado) nu m-ar mira să facă rețea de apă canal tot la container, o budacă pentru apa potabilă și o hazna pentru apele uzate, ambele într-o structura metalică mobilă.Râdem, glumim, dar bugetul, așa cum e construit și cum va fi adoptat atât de târziu, nu prea are mari șanse să și fie executat până în decembrie”, a conchis Nechifor.


Intră acum și în grupul de