Se scot la vânzare biletele pentru “dubla” cu portughezii (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Începând de luni, 16 februarie, CS Universitatea Suceava va pune în vânzare bilete pentru dubla manşă din optimile de finală ale Challenge Cup. Pentru a-i urmări pe viu pe handbaliştii suceveni într-unul din meciurile cu Sao Bernardo, spectatorii vor trebui să scoată din buzunar 7 lei.

„Nu cred că este un preţ mare. Sper să avem cel puţin acelaşi public ca la partida cu Bologna pentru că avem nevoie de sprijinul tribunei. Presiunea va fi foarte mare pe noi. Trebuie să ne calificăm şi băieţii ştiu asta. Echipa s-a pregătit bine sub comanda lui Leonard Bibirig dar pentru moment, cel mai importnat joc este cel de sâmbătă cu Dinamo. Sunt convins că bucureştenii au digerat destul de greu victoria noastră din tur şi cred că sunt decişi să câştige”, a spus directorul tehnic al formaţiei universitare.

CS Universitatea Suceava va scoate la vânzare maxim 300 de bilete restul urmând să fie distribuite sponsorilor, jucătorilor şi autorităţilor locale. „Programul de vânzare al tichetelor va fi stabilit în zilele următoare însă, cert este că prioritate vor avea abonaţii şi abia apoi ceilalţi spectatori”, a completat Ghervan.

În altă ordine de idei, Petru Ghervan va participa mâine la o şedinţă a FRH în care se va discuta despre posibila înfiinţare a Ligii Profesioniste de Handbal şi a unei competiţii de tineret la care să ia parte gruprile din primul eşalon. „Nu ştiu încă dacă aceste proiecte se vor materializa însă în cazul în care se va disputa acel campionat de tineret vom mai aduce câţiva jucători tineri pe lângă echipă şi probabil vom renunţa la formaţia care evoluează acum în Divizia A, pentru că scopul acestei echipe este acela de a forma jucători pentru echipa mare. Vom participa cu tot ce avem mai bun în materie de tineret în acel campionat nou”, a explicat Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de