Lenuța Balan, noul președinte al Organizației județene de Femei a PMP Suceava. Unul dintre obiectivele noii conduceri este creșterea gradului de protecție socială pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate


Intră acum și în grupul de

Lenuța Balan a fost aleasă, sâmbătă, în funcția de președinte județean al organizației de femei a PMP Suceava în cadrul Conferinței Județene de Alegeri pentru Organizația de Femei a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Suceava.

Ședința s-a desfășurat la sediul PMP Suceava, în prezența a 110 de doamne din tot județul, membre ale PMP Suceava, iar la eveniment au mai participat, ca invitate speciale, deputat Cătălina Bozianu – președintele național al Organizației de Femei a PMP precum și lector univ. dr. Ecaterina Croitor, reprezentant al Structurii Teritoriale Suceava a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.

Ședința a avut un singur punct pe ordinea de zi, respectiv alegerea Consiliului Executiv Județean al Organizației de Femei a PMP Suceava.

În urma votului s-a stabilit noua conducere a OJF PMP Suceava formată din președinte, Balan Lenuța, secretar general, Andrieș Mihaela, secretar general adjunct, Gavriluț Anamaria, vicepreșediți Gâtlan Anca, Pînzaru Angelica, Lupei Marilena, Cojocariu Camelia, Harasim Oltea, Florean Corina, Mariniuc Mitric Mihaela, Broasca Roxana, Bodîrlău Mihaela, iar secretari executivi Șutu Ana-Maria, Leșan Tabita, Schipor Diana, Țîmpău Diana, Bîgu Diana, Drăgoi Ionela, Pavel Ioana, Fedoreac Lăcrămioara, Pînzariu Gabriela.

Trezorierul organizației a fost desemnată Alucăi Liliana.

Printre obiectivele asumate de către noua conducere a Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară – Filiala Suceava se numără promovarea soluțiilor de creștere a gradului de protecție socială pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate, din familii cu posibilități reduse, dar și un proiect privind instituirea gratuității pentru toate analizele medicale pentru femeile însărcinate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de