Parcări supraetajate pe structură metalică în cartierele Sucevei, soluția PSD Suceava pentru parcări de reședință. Cușnir: Cum ar fi arătat Suceava dacă în fiecare an conducerea Primăriei ar fi oferit sucevenilor câte o parcare supraetajată în loc de minciuni și gargară


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, consideră că una dintre problemele majore care scad calitatea vieții sucevenilor este lipsa locurilor de parcare și a unui regulament funcțional pentru parcările de reședință.

”Nu inventăm noi roata sau focul, doar am analizat ce s-a întâmplat în orașele funcționale și vom implementa absolut orice idee care va face ca Suceava să redevină un oraș frecventabil, iar sucevenii să redevină mândri de orașul lor. Singura soluție pare a fi dezvoltarea pe verticală, construirea în fiecare cartier a câte 3-4 parcări supraetajate, pe structură metalică”, a precizat Cușnir.

El se întreabă într-un comunicat de presă cum ar fi aratat Suceava dacă ”incompetenții care conduc Suceava de 15 ani” ar fi construit câte o parcare supraetajată în fiecare an.

”Cum ar fi viața locuitorilor din cartiere dacă Suceava ar fi avut 15 parcări supraetajate? În loc să construiască câte o parcare supraetajată în fiecare an, Lungu și Harșovschi și-au bătut joc de suceveni în fiecare an, an de an. În loc de ordine și progres le-au oferit sucevenilor minciuni și gargară”, a arătat liderul social-democrat sucevean.

El consideră că Ion Lungu și Lucian Harșovschi au avut mai multe ocazii să își demonstreze impotența administrativă și că nu au ratat nici una.

”De 15 ani tot modernizează Suceava, începând bineînțeles de la scara blocului – așa cum declară cu ipocrizie, de fiecare dată. Viziunea referitoare la locurile de parcare, a celor care conduc Suceava de 15 ani, o putem vedea în fiecare cartier al Sucevei – parcările amenajate pe spațiul verde”, a adăugat Cușnir.

El a prezentat fotografii cu o parcare de reședința din cartierul George Enescu, „modernizată” de Lungu și Harșovschi care arată la fel arată marea majoritate a parcărilor din Suceava după 15 ani de Lungu/Harșovschi/PNL.

”Mai mult decât lipsa acută a locurilor de parcare, nu există nici un regulament funcțional al parcărilor de reședința, cetățenii nu își pot închiria un loc de parcare, nu au siguranța că atunci când se întorc acasă de la muncă, vor avea unde să își parcheze autoturismul. Sucevenii sunt disperați, încearcă să își blocheze locurile de parcare cu bolovani, bidoane, cauciucuri. Pur și simplu nu au alternative decente, normale, civilizate”, a mai explicat liderul social-democrat sucevean.

Potrivit acestuia, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi nu au de unde să știe cum arată parcările din Suceava pentru că ei nici măcar nu locuiesc în Suceava.

”De vreo 2 ani au tupeul și nesimțirea să spună că PSD-ul nu îi lasă să construiască parcări.  Lungu și Harșovschi, cine v-a oprit pe voi să amenajați parcări supraetajate în zonele de reședința? Toate acestea au fost posibile deoarece Suceava este condusă de 15 ani de niște incompetenți, iar incompetența în administrație duce întotdeauna la impotența administrativă. Conducerea Primăriei  Sucevei este impotenta din punct de vedere administrativ. Din același motiv  Departamentul Urbanism și Serviciul de specialitate care se ocupă cu gestionarea parcărilor au devenit nefuncționale. Cu fiecare an care trece, se face tot mai târziu pentru salvarea Sucevei! Suceava are nevoie de Ordine și Progres. Suceava trebuie să fie condusă de către o echipa care înțelege ce înseamnă să faci „Totul pentru Suceava!””, a conchis Dan Ioan Cușnir. (N.B.)


Intră acum și în grupul de