PSD Suceava: Acest joc stupid al parlamentarilor liberali de Suceava cauzează o gravă ruptură a cetățenilor suceveni față de realitate. Oare au uitat că sunt în minoritate, iar coaliția PSD-ALDE este cea care guvernează țara și o face chiar bine?

PSD Suceava a transmis, marți, printr-un comunicat de presă asumat de Departamentul de comunicare că se delimitează de acuzațiile mincinoase ale deputaților PNL și consideră că toate acuzațiile din presă din ultima perioadă fac parte dintr-un joc politic murdar, „în vederea obținerii unui electorat mai mare la alegerile pentru Parlamentul European”.

„Acest joc stupid al parlamentarilor liberali de Suceava cauzează o gravă ruptură a cetățenilor suceveni față de realitate”, se arată în comunicat.

Mai mult, se subliniază că PSD a sprijinit întotdeauna dezvoltarea județului Suceava și a alocat cele mai multe proiecte prin PNDL județului, proiecte ce vizează construcția și modernizarea infrastructurii rutiere, apă și canal, construirea și modernizarea de școli, grădinițe.

„Parlamentarii PSD de Suceava au votat pentru adoptarea Bugetului pentru anul 2019, buget ce cuprinde în structura sa și finalizarea șoselelor de centură din Suceava, Rădăuți și o mare parte pentru Fălticeni. Parlamentarii PSD de Suceava nu au votat amendamentele propuse de PNL, deoarece acestea erau deja cuprinse în structura de buget. Amendamentele parlamentarilor liberali suceveni erau nejustificate și se suprapuneau peste prevederile existente în proiectul de buget”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, PSD-ALDE nu a votat împotriva copiilor suceveni, ci au votat împotriva unui amendament neplauzibil la Legea Bugetului, în schimb PSD a identificat sursa necesară majorării alocațiilor copiilor din România.

„Parlamentarii PNL de Suceava au venit cu propuneri ipocrite de amendare a bugetului, dar susțin că nu au sprijin politic. Oare au uitat că sunt în minoritate, iar coaliția PSD-ALDE este cea care guvernează țara și o face chiar bine? Nu închidem școli și spitale, ci le construim și modernizăm pentru cetățeni și spre dezvoltarea județului”, a mai transmis PSD.

Totodată, în comunicat se arată că PSD nu face campanie politică și că PSD Suceava prezintă faptele reale așa cum sunt ele, iar oamenii de rând le văd zi de zi.

„Nu suntem o filială a PSD Teleorman, ci suntem o organizație politică de județ care nu stă în umbra unui președinte, așa cum PNL de Suceava construiește campania politică a lui Klaus Iohannis, dirijată de Gheorghe Flutur. PSD va continua să sprijine dezvoltarea județului Suceava, în ciuda dorinței parlamentarilor PNL doar de a se afirma în presă, cu scopul de a denatura bunul mers al lucrurilor”, se mai arată în comunicat.

PSD Suceava transmite și un apel către parlamentarii liberali să nu mai mintă cetățenii.

„Domnilor parlamentari liberali, nu mai mințiți sucevenii crezând că îi veți putea manipula în campania electorală, minciuna are picioare scurte și adevărul va ieși mereu la suprafață. Știm că doar intențiile urmate și de fapte vor fi apreciate de cetățeni.Iar PSD Suceava va fi întotdeauna alături de cetățeni!”, se arată în finalul comunicatului.(N.B.)