Flutur: PSD practică iluzionismul.Ieri am anunțat că o comisie merge la centura Sucevei, iar azi au apărut utilajele la poză. În Parlament a fost votat amendamentul PNL cu alocațiile copiilor, s-a stins becul și au apărut ei că au făcut amendamentul. Iozefini e mic copil pe lângă ei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, într-o conferință de presă că PSD practică iluzionismul și că încearcă prin astfel de manevre să păcălească electoratul.

„Am văzut din nou acest circ de iluzioniști care vor să împingă responsabilități pe alții, pe președintele României. Eu spun din punct de vedere al Sucevei: un strigăt disperat. Cum să votăm un asemenea buget cu 32 de amendamente pentru dezvoltarea Sucevei și nici unul aprobat? Clar că nu puteam să-l votăm”, a spus Flutur.

El și-a exprimat convingerea președintele Klaus Iohannis a avut foarte multe considerente pentru a trimite Legea bugetului la Curtea Constituțională.

Flutur a explicat că în buget este o creștere iluzorie și a amintit că anul trecut s-a văzut că această creștere a fost umflată și că a fost nevoie să fie corectată.

Președintele CJ Suceava a mai spus că s-au creat dezechilibre uriașe față de administrațiile locale și că România este singura țară care nu vrea să dea mai multă autonomie autorităților locale.

„Astăzi, am făcut o simulare să vedem la proiectele europene și la proiectele guvernamentale. Diferența de preț îi face pe unii primari să renunțe la proiecte, să renunțe la dezvoltare. Cum poți să spui că e un buget de dezvoltare? Sunt convins că se îndeplinesc condițiile de neconstituționalitate. Au întârziat trei luni. În 15 noiembrie ei trebuiau să depună bugetul la Parlament și să avem dezbateri”, a spus Flutur.

Președintele CJ Suceava a afirmat că cei de la PSD-ALDE au întârziat depunerea bugetului și acum încearcă să lege nepromulgarea de alocațiile copiilor.

„Iozefini e copil mic pe lângă ei. Vedeți pe centura Sucevei. Ieri am anunțat că azi merge o comisie ca să vedem ce e acolo, iar azi au apărut la poză ultilajele. Aceeași poveste s-a întâmplat și în Parlament. A trecut un amendament propus de liberali la alocații, s-a stins becul. Pauză. Cum să le lăsăm lor asta? Noi depunem amendament”, a spus Flutur.

Liderul liberal crede că PSD încercă să se depășească în ceea ce privește păcălirea electoratului, dar că nu mai ține.

„PNL va merge să spună verde în față că așa nu se poate. E o piesă de teatru cu o abureală permanentă pe care o practică PSD-ALDE”, a conchis Gheorghe Flutur.(T.B.)


Intră acum și în grupul de