ALDE Suceava susține că vizita de lucru a președintelui CJ Suceava la șoseaua de centură a Sucevei este o acțiune demagogică: Flutur se intabulează pe munca altor. Banii pentru finalizarea lucrărilor s-au alocat datorită eforturilor și intervențiilor din Parlament ale deputatului ALDE Alexandru Băișanu


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană ALDE Suceva, consideră că, „vizita de lucru” a președintelui CJ Suceava la șoseaua de centura a municipiului Suceava este „o acțiune demagogică de precampanie electorală, lipsită de substanță și de bun simț”.

„Dezaprobăm modul total imoral prin care domnul Gheorghe Flutur a început campania electorală prin acțiuni populiste în acest fel încercand sa ducă încă o dată în eroare sucevenii și să se intabuleze în mod imoral și nedrept pe munca și eforturile altora”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Suceava.

Potrivit sursei citate, ar fi fost un act de moralitate și de bărbăție politică dacă domnul Flutur ar fi recunoscut public că, suma de 61, 2 milioane de lei alocată în 2019 pentru  finalizarea lucrărilor la șoseaua de centură a municipiului Suceava, se datorează eforturilor și intervențiilor din Parlament ale deputatului ALDE Ștefan Alexandru Băișanu, vicepreședintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților.

Totodată, se menționează că acesta a făcut și demersurile pentru alocări bugetare pentru șoselele de centură pentru municipiile Fălticeni și Rădăuți.

„În fapt, domnul Gheorghe Flutur, încearcă printr-o scamatorie cinematografică să distragă atenția tuturor cetățenilor județului Suceava  de la faptul că din totalul de 1136 de kilometri de drumuri județene aflate în gestiunea domniei sale, peste 80% din aceastea se află într-o stare impracticabilă. Nicicând , nici într-un an, drumurile județene din Suceava n-au fost mai sparte și mai distruse ca în 2019!”, se arată în comunicat.

ALDE Suceava consideră că în loc să se preocupe de soarta dezastruoasă a drumurilor județene, Gheorghe Flutur cară lopeți și roabe la șoseaua de centură pentru poze colorate știind că banii sunt alocați, iar constructorii sunt mobilizați.

„Îi sugerăm domnului Gheorghe Flutur și echipei PNL din Consiliul Județean să înceapă un pelerinaj pe drumurile județene din Suceava cu mașinile personale , nu ale instituției, iar în acest fel credem că vor fi convinși că trebuie să se ocupe urgent și serios de această problemă, lasând exercițiile ieftine de imagine în care nu mai crede nimeni”, se arată în comunicat.(N.B.)


Intră acum și în grupul de