Harșovschi acuză PSD că aruncă doar fumigene: Vorbesc de parcări subterane și votează împotriva parcărilor la sol, anunță tren de mare viteză și se merge mai încet decât cu locomotiva cu aburi, promit autostradă spre București, iar drumul este mai distrus ca niciodată


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, prim vicepreședinte al organizației municipale PNL Suceava, a declarat, vineri, că PSD lansează fumigene în încercarea de a convinge electoratul că vor să facă ceva pentru suceveni, dar sunt trădați chiar de acțiunile pe care le fac.

Astfel, Harșovschi a spus că a fost surprins de proiectul anunțat de liderul organizației municipale PSD Suceava de înființare de parcări supraterane și chiar a crezut că acesta a înțeles necesitatea urgentă a amenajării de parcări în municipiul Suceava, dar că a constatat, joi, în ședința de Consiliu Local că de fapt totul este o păcăleală.

„Este o păcăleală. Anunță că vor parcări supraterane, dar nu sunt de acord cu amenajarea actualelor parcări. Consilierii PSD au respins pentru a șaptea oară proiectul pentru amenajarea a cinci mii de locuri de parcare în municipiul Suceava”, a spus viceprimarul.

El a arătat că soluțiile PSD sunt doar fum în ochii sucevenilor pentru că ei nu doresc ca aceștia să își parcheze mașinile, în mod civilizat, la sol.

„De fapt aste e politica PSD. Aruncă fumigene în ochii electoratului sucevean. Îndată se face anul de când premierul PSD a anunțat că se începe proiectul autostrăzii București-Suceava, dar acum traseul spre București dinspre Suceava este mai distrus ca niciodată. În urmă cu două zile, fără să clipească, același premier PSD anunță calea ferată de mare viteză Suceava-Ploiești, iar trenurile merg acum mai încet decât pe vremea locomotivelor cu abur. De fapt totul este o abureală, iar cei mai păgubiți sunt sucevenii care nu suferă din cauza politicilor dezastruoase”, a mai spus Lucian Harșovschi.

El a mai arătat că PSD Suceava nu a susținut, prin parlamentari, nici alocarea de fonduri pentru Sala Polivalentă pentru municipiul Suceava și nici nu vor să fie construit un spital de copii în municipiul Suceava.

„De fapt sloganul „Totul pentru Suceava” înseamnă nimic pentru suceveni, dar totul pentru PSD”, a conchis Lucian Harșovschi. (T.B.)


Intră acum și în grupul de