Liderul organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, recunoaște: Sunt un cetățean plătitor de taxe și un tată care nu găsește argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze. Și eu am distribuit clipul „România vrea autostrăzi”


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a recunoscut, marți, printr-un comunicat de presă că a distribuit clipul „România vrea autostrăzi” și chiar dacă este afiliat politic, până una alta, sunt un cetățean plătitor de taxe și un tată care nu găsește argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cușnir.

„Politicieni precum Ion Lungu, Gheorghe Flutur, Alexandru Băișanu si Cătălin Nechifor dau dovada de o ipocrizie în formă agravată în încercarea lor de a câștiga electoral de pe urma unui demers lăudabil al Suceveanului Stefan Mandachi. Aceste penibile încercări riscă să deturneze și să pervertească acest demers civic.  Lungu, Flutur, Băișanu și Nechifor nu sunt în măsură să se alăture unui demers îndreptat inclusiv împotriva lor.

Inițiativa antreprenorului Ștefan Mandachi a generat mai multe fenomene în viața politică din România și vom vedea cum va evolua dezbaterea publică sau dacă se va resimți un impact real. Cert este că a reușit, printre altele, să scoată la vedere mizerie politică prin tentativele unor politicieni precum Ion Lungu, Gheorghe Flutur, Alexandru Băișanu sau Cătălin Nechifor să deturneze ideea fundamentală.

Suceava are printre cele mai distruse drumuri din România, o strategie inexistentă de construcție și reabilitare de șosele și un program anemic de asfaltare. Cum își permit Ion Lungu si Gheorghe Flutur să adere la acest demers având în vedere faptul că prestația lor în administrația locală este una mizerabilă? Spiritul real al acestei mișcări nu este limitat strict la autostrăzi, ci se refera, de fapt, la infrastructură în sens larg.

Acești politicieni depășiți de vremuri nu vor mai păcăli pe nimeni, pentru că încercarea lor de a se alătura valului pentru a-și crește capitalul de imagine, este de fapt o jalnica tentativă de exonerare de răspundere. Încearcă mișelește să inducă ideea că „alții sunt responsabili pentru lipsa autostrăzilor”. Nimic mai fals! Și ei sunt o parte din problemă!

Și eu am distribuit clipul „România vrea autostrăzi” deoarece cred ferm că singura soluție pentru dezvoltare este infrastructură și educație, iar orice altceva e o consecință a celor două. Eu însă nu am fost primar, nu am avut nicio funcție în care să administrez direct bani publici. Chiar dacă sunt afiliat politic, până una alta, sunt un cetățean plătitor de taxe și un tată care nu găsește argumente valabile pentru a convinge copiii să nu emigreze.”(N.B.)


Intră acum și în grupul de