Acasă Politica Angelica Fădor amintește Guvernului încă un punct al programului de guvernare PSD-ALDE...

Angelica Fădor amintește Guvernului încă un punct al programului de guvernare PSD-ALDE nerealizat: Asigurarea de locuințe sociale, locuințe pentru tineri sau specialiști în mediul rural


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor, secretar al Comisiei de Administrație Publică din Camera Deputaților, a identificat încă un punct al programului de guvernare PSD-ALDE care nu a fost pus în practică, respectiv cel de asigurare a locuințelor sociale sau pentru tineri din mediul rural.

Într-o întrebare adresată ministrului Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu, Fădor amintește că una dintre măsurile propuse la capitolul ”ADMINISTRAȚIE PUBLICĂ. POLITICI REGIONALE” al Programului de guvernare 2018-2020 este ”Asigurarea pachetului minim de servicii publice în fiecare localitate din mediul rural – 10 S (zece servicii)”.



Între aceste 10 servicii, unul este ”Locuința:  locuințe sociale, locuințe pentru tineri, locuințe de serviciu pentru specialiști, clădiri cu risc seismic”.

Deputatul liberal sucevean arată că potrivit programului, Guvernul subliniază că va pune accent pe monitorizarea și evaluarea gradului de îndeplinire a țintelor asumate din 10S și prezentarea anuală a situației pe fiecare localitate a stadiului de îndeplinire a acestora.

„Ca deputat de Suceava, vă întreb, domnule ministru, ce măsuri au fost luate în 2018, în acest județ, în ceea ce privește  construcția de locuințe publice pentru tineri, persoane aflate în dificultate (venituri reduse, chiriași evacuați,etc) și locuințe de serviciu pentru medici, profesori, personalul din apărare și siguranță publică?”, a întrebat Angelica Fădor.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version