Dacian Cioloș, la Suceava, anunță că ținta la europarlamentare este ca USR-PLUS să intre în grupul primelor trei forțe politice din țară: Obiectivul nostru este să propunem o alternativă politică românilor


Intră acum și în grupul de

Dacian Cioloș a venit la Suceava în cadrul unei campanii de strângere de semnături pentru susținerea listelor de candidați USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

El a declarat că pe lângă această acțiune este și într-o fază de structurare a organizațiilor PLUS la nivel județean și că începe cu comunitățile locale.

Cioloș a spus că sunt peste 11.000 de membri încriși în partid, iar în județul Suceava sunt circa 150 de membri de partid.

El a declarat că obiectivul PLUS este e ca până la sfârșitul lunii mai să fie constituite organizațiile locale urmând ca apoi să fie făcute alegeri pentru organizațiile județene.

La europarlamentare obiectivul USR-PLUS  este să ajungă în grupul primelor trei forțe politice din România, a mai spus Dacian Cioloș.

El a explicat că rezultatul USR-PLUS va fi cu atât mai bun cu cât prezența la vot va fi mai ridicată.

„Obiectivul nostru este să propunem o alternativă politică românilor și asta facem. Cum se reformează sau nu celelalte partide este problema membrilor lor și a susținătorilor”, a mai declarat Cioloș.

El a apreciat că USR-PLUS are cea mai bună listă de candidați cu câțiva foști miniștri pe listă, care cunosc foarte bine instituțiile europene și situația din România.

„În condițiile date, niciun alt partid sau alianță nu o să fie în măsură să pună o listă mai bună.(T.B.)


Intră acum și în grupul de