Liderul Partidului Verde Suceava atenționează cum se va distruge în continuare pădurea: Lemnul este acum transformat în rumeguș direct în pădure. În curând vom avea nevoie de radarul rumegușului


Intră acum și în grupul de

Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, a avertizat, duminică, asupra unui nou fenomen prin care lemnul este transformat în rumeguș direct în pădure și apoi transportat, apreciind că pădurea va fi distrusă în continuare.

Acibotăriță arată într-un comunicat de presă că verzii suceveni au observat că în ultima perioadă de timp principalul traseu al transportatorilor de lemn din județul Suceava este situat în zonele Palma și Marginea, în apropiere de Rădăuți.

El a arătat că s-a renunțat la traseul mai  vechi din zona Cacica.

„Un alt aspect este cel legat de achiziționarea unor mașini care sunt poziționate în păduri și nu fac altceva decât să transforme orice lemn în rumeguș, deci nu se mai transportă lemn așa de mult ci rumeguș, o altă invenție care va distruge mai departe pădurea. Cât de curând vom avem nevoie de radarul rumegușului”, a menționat Acibotăriță.(N.B.)


Intră acum și în grupul de