Acasă Politica Băișanu,la România TV, atac dur la Traian Băsescu : A ținut lângă...

Băișanu,la România TV, atac dur la Traian Băsescu : A ținut lângă el tot felul de bandiți și a spus că România nu are nevoie de autostrăzi și să mergem prin șanțuri


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a avut, luni, un atac dur la adresa fostului președinte al României Traian Băsescu despre care a spus că a ținut lângă el tot felul de bandiți și că a blocat construcția de autostrăzi.

Băișanu a comentat la România TV situația atacatorului de la Christchurch care a fost prin România și chiar a vizitat Voroneț  și a spus că în România serviciile ar trebui să se ocupe de urmărirea acestor fel de persoane și nu de oponenții politici ai președintelui României, dând ca exemplu pe Traian Băsescu.



Aflat în emisiune, deputatul PMP Corneliu Bichineț, i-a spus lui Băișanu că Traian Băsescu nu mai este președinte, ceea ce l-a determinat pe Băișanu să explodeze și să spună că Băsescu nu mai este președinte dar că a lăsat urme adânci în urma mandatului său, dar urme negative.

„Acest individ a distrus sistemul de justiție în totalitate,  pe ideea că cine nu-i cu mine, trebuie arestat”, a spus Băișanu.

El a arătat că Băsescu a fost cel care a blocat construcția de autosrăzi în România.

„Omul acela care a spus că România nu are nevoie sub nicio formă de autostrăzi, că lasă că mergem prin șanțuri și acum strigăm din rărunchi că avem nevoie de autostrăzi, omul acela care a ținut lângă el tot felul de bandiți”, a spus Băișanu.

Pe parcursul discursului său Corneliu Bichineț a încercat să intervină, dar fără succes, Băișanu fiind oprit doar de moderatorul emisiunii.

Deputatul sucevean a menționat că a făcut aceste aprecieri pentru a-i transmite lui Bichineț pe cine susține.

„Încerc să explic unui prieten al lui Băsescu lângă cine stă”, a spus Băișanu.(T.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version