Nechifor la Digi 24 despre clipul de promovare turistică a României: Atât au putut. Cred că ceea ce a făcut Ștefan Mandachi a depășit cu mult posibilitatea Guvernului de promovare a țării


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a declarat, marți, la Digi 24 că videoclipul de promovare turistică a României reprezintă viziunea artistică a Ministerului Turismului.

„E o viziune artistică a unui minister, plătită din bani publici. Atât au putut, atât au făcut. Vorbind de promovarea României, cred că ce a făcut Ștefan Mandachi a depășit cu mult orice posibilitate de a face a Guvernului”, a spus Nechifor.

Întrebat despre calitatea clipului de promovare turistică, Nechifor a spus că el crede că e mai bună calitatatea clipului lui Mandachi.

Nechifor consideră că și faptul că acest clip de promovare turistică este în limba română nu crede că este potrivit.

„Pe mine mă intersează cât va putea aduce acest clip ca număr de turiști, din America, din China, din Austria, din Moldova”, a spus Nechifor.

El crede că, din păcate, s-au cheltuit bani publici pe acest clip de promovare turistică ce este criticat chiar înainte de a fi prezentat la un târg de turism.(T.B.)


Intră acum și în grupul de