Nechifor: Constat că s-a rupt lanțul de iubire între Ioan Stan și Gheorghe Flutur și se acuză reciproc. Sunt de acord cum fiecare în parte, cu Ioan Stan care spune că Flutur nu a făcut nimic și cu Gheorghe Flutur care spune că Stan nu a făcut nimic. Să explice amândoi de ce nu au făcut nimic


Intră acum și în grupul de

Liderul sucevean al Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că a constatat că s-au tulburat foarte mult apele la Suceava și că liderii PSD și PNL, Ioan Stan și Gheorghe Flutur se acuză reciproc că nu au făcut nimic.

„Dacă până acum câteva săptămâni a existat o prietenie de doi ani și ceva foarte trainică, foarte solidă, care a avut întindere și în trecut, între Ioan Stan și Gheorghe Flutur, văd că s-a stricat iubirea, s-a rupt lanțul de iubire. Mă întreb de ce? Lucrurile păreau că merg bine. Nu făceau nimic împreună. Acum văd că-și aduc foarte multe acuzații unii altora. Sunt de acord cu fiecare în parte. Sunt de acord și cu Ioan Stan care spune că Flutur nu a făcut nimic și sunt de acord și cu Gheorghe Flutur care spune că Ioan Stan nu a făcut nimic. Amândoi să se ia de mânuță și să explice oamenilor din Suceava de ce nu au făcut nimic”, a spus Cătălin Nechifor.

El a menționat că cei doi au avut anumite înțelegeri, un fel de non-combat, și lucrul acesta cred că a fost sesizat pentru că la PSD Suceava conferințele de presă sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire, iar la PNL Suceava n-au prea fost dezbateri în sensul acesta.

„Lucrurile s-au schimbat pentru că vine campania electorală și fiecare vrea să iasă cu sabia în față. Mă aștept ca după 27 mai lucrurile să se calmeze și să se aștearnă o tăcere maximă peste politică”, a spus liderul sucevean al Pro România.

El consideră că înțelegerea dintre Gheorghe Flutur și Ioan Stan a fost benefică doar pentru ei pentru că s-au tratat cu mult respect unul pe altul, nu au colaborat împreună pentru că nu există un proiect inițiat împreună în condițiile în care  Flutur este președintele CJ Suceava, iar Stan conduce coliția de guvernare în plan județean și se ceartă acum pe gazul metan.

„Au intrat tinerei în politică, în urmă cu 20 de ani, Ioan Stan în Camera Deputaților, Gheorghe Flutur în Senat, acum îi vedem de parcă vreodată nu au făcut politică, nu ar fi fost în posturi importante, nu ar fi decis soarta județului”, a spus Nechifor. (T.B.)


Intră acum și în grupul de