Radu Reziuc a fost ales președintele Ligii Aleșilor Locali PMP Suceava: Noi trebuie să fim cărămizile pe care se construiește succesul partidului în alegerile europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Consilierul local PMP din Mitocu Dragomirnei Radu Reziuc, fost viceprimar, a fost ales, duminică președinte al Ligii Aleșilor Locali PMP Suceava.

Ședința Ligii Aleșilor Locali ai filialei PMP Suceava s-a desfășurat duminică având ca teme alegerea noului președinte al Ligii Aleșilor Locali precum și stabilirea unor măsuri de organizare a campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Noul președinte ales al Ligii Aleșilor Locali PMP Suceava a fost ales Radu Reziuc, consilier local al comunei Mitocu Dragomirnei, care și-a prezentat și planul de acțiune pentru următorul an.

Reziuc a declarat că aleșii locali sunt baza partidului și că va sprijini acțiunile tuturor aleșilor locali din județ și a stabilit ca țintă obținerea, la alegerile europarlamentare din 26 mai, cel puțin a aceluiași rezultat de la alegerile locale din 2016.

„Noi, aleșii locali ai PMP Suceava, suntem piatra de temelie a filialei județene. Tot noi trebuie să fim cărămizile pe care se construiește succesul partidului în alegerile europarlamentare. De aceea, trebuie sa ne implicăm necondiționat în campanie și să obținem cel puțin aceleași rezultate ca la alegerile locale din 2016. Am încredere că putem să obținem un procent cu două cifre. Sunt alături de dumneavoastră, vă voi sprijini în orice activitate de implementare a proiectelor dvs. pentru prosperitatea comunităților locale din care faceți parte”, a transmis Radu Reziuc aleșilor locali ai PMP Suceava care l-au votat în funcția de lider. (N.B.)


Intră acum și în grupul de